دردسرهای آلرژی در پاییز و راهکارهای مقابله با آن
دردسرهای آلرژی در پاییز و راهکارهای مقابله با آن
متخصص آسم و آلرژی گفت: نکته مهم این است که فرد مطمئن شود حساسیت داشته و با یک عامل حساسیت زا طرف است و این مورد فقط از طریق آزمایش دادن مشخص می شود.

به گزارش الماس، برگ هایی که کم‌کم رو به بی جان و زرد شدن روی درختان می رود، دو نوید به همراه دارد اول اینکه فصل سوپ و آش، نوشیدنی های گرم، باران پاییزی و پیاده روی روی برگ های زرد و نارنجی رسیده است و دوم اینکه دوباره پاییز شد و اول حساسیت ها و شیوع ویروس و آنفلوآنزا.
مردم در این فصل نسبت به فصل های دیگر باید مراقبت های بیشتری انجام دهند تا کمتر دچار ویروس ها و حساسیت های فصلی شوند ضمن اینکه تقویت سیستم ایمنی باید مرتبا و در طول سال  انجام شود اما بهتر است قبل از شروع فصل پاییز یعنی در شهریورماه، کمی بیشتر از همیشه به فکر تقویت سیستم ایمنی باشیم
ستار داوری در گفت‌وگو با خبرنگار اخبارکوهپایه اظهار کرد: در فصل پاییز بواسطه پخش شدن گرده های گیاهان در هوا، وزش باد و جابجایی هاگ ها، گرد و غبار، قارچ ها و همچنین کپک های موجود در زیر برگ درختانی که در پارک‌ها تجمع پیدا می کند مقدار زیادی آلاینده وارد هوا می شود این در حالیست که سرد شدن هوا و شیوع ویروس ها نیز دست به دست این آلاینده ها می دهد.
متخصص آسم و آلرژی بیان کرد: آلرژی یا حساسیت به معنی واکنش نشان دادن بدن به یک چیزی است که برای بدن خطرناک نیست اما بنا به دلایل مختلفی، بدن آن را خطرناک قلمداد کرده و باعث بروز علائم مختلفی می شود که ممکن است از چند روز تا چندماه و یا حتی تا پایان عمر، فرد را درگیر کند.
داوری بیان کرد: افرادی که در این فصل حساسیت دارند باید بیشتر از عموم مراقب باشند و حتما بدنشان را در فصل هایی که حساسیتشان فعال می ‌شود حسابی تقویت کنند همچنین تا حد امکان، کمتر در معرض چیزی که به آن حساسیت دارند، قرار گیرند.
وی افزود: حساسیت، نوع های مختلفی دارد ممکن است پوست یک نفر به مواد شوینده حساسیت نشان داده، خشک شده و یا اگزما بزند، ممکن است فردی در مواجه با هوای پاییز علائمی مانند التهاب گلو، خارش پوست یا چشم و بینی، خشکی پوست، اگزما، مشکلات ریوی و تنفسی پیدا کند.
ستار داوری گفت: نکته مهم این است که فرد مطمئن شود حساسیت داشته و با یک عامل حساسیت زا طرف است و این مورد فقط از طریق آزمایش دادن مشخص می شود همچنین مهم است دارویی جهت کنترل علائم حساسیت با توجه به علم پزشک تجویز شود اگر حساسیت فرد به فصل و هوا است، باید زمان خروج از منزل، از ماسک استفاده کرده و هنگام ورود به منزل لباس ها را عوض کرده و دستشان را بشویند.
متخصص آسم و آلرژی خاطرنشان کرد: عوامل آلرژی زا در فصل پاییز وارد منازل نیز شده و در گوشه و کنار هر قسمتی جا خوش می‌کند، بسیار مهم است که در این فصل به نظافت منزل رسیدگی شود، روبالشتی و ملحفه ها هفتگی شسته شده، فرش و کف تمیز باشد و سطوح نیز پاک شود تا فرد کمتر با عوامل حساسیت زا برخورد کند.
انتهتی پیام/ج ی

  • نویسنده : محمدرضا باقری