روحانیت فعال ترین کانون و نهاد ایجاد معنویت در جبهه ها بود/ امروز دشمن بر ارزش های ما تمرکز کرده است
روحانیت فعال ترین کانون و نهاد ایجاد معنویت در جبهه ها بود/ امروز دشمن بر ارزش های ما تمرکز کرده است
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: گروه های زیادی در ایجاد، تقویت و تعمیق و دوام عوامل معنوی در جبهه های ما تاثیرگذار بودند، اما کسی نمی تواند این واقعیت را انگار کند که روحانیت به عنوان عظیم ترین، سازمان یافته ترین و فعال ترین کانون و نهاد معنویت در این مهم بیشترین نقش را برعهده داشت.

به گزارش الماس، حجت الاسلام مجتبی ذوالنوری پیش از ظهر امروز در کنگره شهدای طلبه و روحانی استان اصفهان اظهار کرد: انقلاب اسلامی زمانی به پیروزی رسید که دنیا دو قطبی بود وبخش عظیمی از دنیا زیر نظر ابر قدرت شرق شوروی و بخش دیگر دنیا زیر سیطره و سلطه ابر قدرت غرب با محوریت آمریکا بود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: حیات مستقل برای نظام های سیاسی بی معنا بود و هر حکومت و نظام سیاسی برای دوام و بقا خودش باید به یکی از قطب های قدرت آویزان می شد.

وی با بیان اینکه حیات کشورهای دنیا حیات انگلی و اقماری بود، گفت: پیروزی انقلابی اسلامی این قطب بندی منحوس را بهم زد.

ذوالنوری خاطرنشان کرد: شعارهای محوری مردم ما در دوران مبارزه برای استقلال آزادی و جمهوری اسلامی بود و اگر مردم فریاد نه شرقی نه غربی سر می دادند هدف خود را  جمهوری اسلامی عنوان می کردند.

مجتبی ذوالنوری خاطرنشان کرد: شرق و غرب از وقوع انقلاب اسلامی به وحشت افتادند و تمام توان خود را در عرصه های مختلف برای سرکوب انقلاب اسلامی به کار گرفتند، ۱۱۲ رادیو دنیا با بیش از ده زبان زنده، شبانه روز حجم تبلیغاتشان را علیه نظام ما ساماندهی و متمرکز کردند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: گروهک های ضد انقلاب را به جان این ملت انداختند و با شعارهای تجزیه طلبی تمام استان های مرزی کشور ما را دچار مشکل کردند.

ذوالنوری با اشاره به اقدامات گروهک های مختلف در این زمان و دفاع مردم در برابر آن ها گفت: هیچ استان امنی در مرزهای ما باقی نگذاشتند و فقط در طول مدت بحران کردستان ۴۲ هزار شهید تقدیم انقلاب انقلاب کردیم و مجبور بودیم بیش از ۴۰ هزار نیرو در این منطقه نگهداری داریم.

وی ادامه داد: این گروهک ها به جان مردم افتادند به طوری که ما بیش از ۱۷ هزار شهید ترور دادیم؛ در کنار همه توطئه ها، تحریم اقتصادی، عملیات روانی و تبلیغاتی، بایکت سیاسی جمهوری اسلامی و  جنگی ناخواسته و نابرابر را در یک مدت ۸ ساله بر مردم ما تحمیل کردند.

مجتبی ذوالنوری با بیان اینکه دشمن دست برتر مادی را در دفاع مقدس داشت و همه دنیا در کنار دشمن ما صف کشید، گفت: تمام تجهیزات دشمن علیه ما صف کشیده بود، هیچ کسی نمی تواند منکر شود که علت پیروزی ما، علل معنوی، روحی و ایمانی بود.

وی ادامه داد: ولایتمداری، شهادت طلبی، ایثارگری، خدا شناسی، دشمن شناسی و بصیرت و فداکاری و عشق به اهل بیت عوامل پیروزی رزمنداگان ما بود.

*روحانیت فعال ترین کانون و نهاد ایجاد معنویت در جبهه ها بود 

ذوالنوری عنوان کرد: گروه های زیادی در ایجاد، تقویت و تعمیق و دوام عوامل معنوی در جبهه های ما تاثیرگذار بودند، اما کسی نمی تواند این واقعیت را انگار کند که روحانیت به عنوان عظیم ترین، سازمان یافته ترین و فعال ترین کانون و نهاد معنویت در این مهم بیشترین نقش را برعهده داشت.

وی با بیان اینکه اگر بخواهیم به مصادیق نقش آفرینی حضور روحانیت اشاره کنیم حدود ۷۰ عرصه است، ادامه داد: محور اصلی و اولین نقش روحانیت در دفاع مقدس محور تاثیر گذاری کلی بود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: محور دوم، نقش روحانیت در پشتیبانی جنگ بود، تریبون های نمازهای جماعت و جمعه، مساجد و حسینیه ها، مجالس خانگی، مراسم شهدا و راهپیمایی ها در اختیار روحانیت بود و فریاد انقلاب و مردم و حقانیت ملت ما از حلقوم روحانیت بیان می شد، ستادهای پشتیبانی جنگ با فراخوانی روحانیت و محور روحانیت تشکیل و ادامه کار داد که تنور جبهه گرم بماند.

*۳۶ امام جمعه و امام جمعه موقت شهید داریم

وی با بیان اینکه محور سوم محور مسئولیتی و مدیرتی در جنگ بود و با اشاره به نقش شهید میثمی و اثرگذاری وی در جنگ تحمیلی، گفت: محور چهارم نقش تبلیغی روحانیت بود ما ۳۶ امام جمعه و امام جمعه موقت شهید داریم.

ذالنوری با بیان اینکه محور پنجم محور رزمی بود، افزود: محور ششم نقش رزمی تبلیغی بود و نقش آفرینی در این محور بیشترین نقش و تاثیر را در جنگ داشت.

مجتبی ذالنوری گفت:  رمز موفقیت روحانیت این است که نایستاد کنار که به مردم بگوید برود جبهه؛ بلکه گفت برویم یا رفت جبهه و از آنجا گفت بیایید.

وی ادامه داد: محور هفتم نقش تخصصی روحانیت در جنگ بود و این قشر در تمام قسمت های مختلف جبهه خدمت می کرد؛ محور هشتم نقش روحانیت در فرماندهی جنگ بود.

ذوالنوری در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره حضور روحانیت در عرصه های مختلف گفت: سه شهید ردانی، شهید حجازی و شهید میثمی نیز طلبه بودند و بعد از آن پاسدار شدند.

*امروز دشمن بر ارزش های ما تمرکز کرده است

وی در توضیح محور اول گفت:  تاثیر گذاری روحانیت، تاثیر گذاری کلان در جنگ بود که به اختصاص به امام و شخصیت های تراز اول داشت.

وی با اشاره به برنامه ریزی ها برای عملیات فاو و مطالعاتی که ماه ها برای آن انجام شد و با اشاره به نقش ولی فقیه در آزادسازی مهران و ولایت پذیری و عشق رزمندگان به ولایت فقیه، گفت: امروز تمام توان دشمن، گرفتن این عشق و علاقه به ولی فقیه است، تعجب نکنید که در اثر بی کفایتی رئیس جمهوری فتنه بنزین رخ می دهد و شعارش را علیه رهبری می دهند، چرا که می دانند کجا را باید هدف قرار دهند امروز تمام تمرکز دشمن در بی تاثیر کردن ولایت است، امروز دشمن بر ارزش های ما تمرکز کرده است.

انتهای پیام/