مختار اسفندیاری در گفتوگو با خبرنگار الماس اظهار کرد: عشایر از مناطق گرمسیری قشلاق به سمت اصفهان حرکت کرده و تا ٣٠ اردیبهشتماه به استان اصفهان خواهند رسید، بنابراین امور عشایر، سایر دستگاههای اجرایی و فرمانداران شهرستانهای عشایری جلسه تشکیل داده و تلاش داریم مسائل امنیتی عشایر، آبرسانی و سوخترسانی این قشر را تأمین کرده و همچنین جاده عشایر را بازگشایی کنیم.
مدیرکل امور عشایر استان اصفهان عنوان کرد: تقریباً ١١ هزار خانواده عشایری از استانهای فارس، بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد و خوزستان به استان خواهند آمد قابل ذکر است ایل بختیاری از خوزستان به غرب استان مانند فریدونشهر، چادگان، داران و دامنه و ایل قشقایی به جنوب استان مانند شهرستانهای سمیرم، شهرضا و دهاقان و ایل عرب جرقویه به چهارمحال و بختیاری و استان فارس کوچ خواهند کرد.
اسفندیاری بیان داشت: امور عشایر تمام تلاش خود را میکند تا بتواند تمام خدمات را بهصورت حداکثری برای این جامعه مولد و زحمتکش داشته باشد، امور عشایر وظیفه آبرسانی، سوخترسانی، بازگشایی جادهها، اصلاح جادهها به منظور چادرزنی و استقرار عشایر را برعهده دارد.
مختار اسفندیاری اذعان کرد: توقع داریم باتوجه به شعار سال ١۴٠٢ عشایر در تولیدات گوشت، صنایعدستی، لبنیات، عسل، سیب درختی در مناطق سمیرم و سایر تولیداتشان رشد تولید بیشتری داشته باشند چراکه شرایط آب و هوایی مساعد، وضعیت علوفه خوب و قیمتها نیز بهصرفه است و تلاش ما این است شعار سال در این زمینه تحقق پیدا کند.
مدیرکل امور عشایر استان اصفهان در خصوص واکسیناسیون دام عشایر توضیح داد: با دامپزشکی استان هماهنگیهای لازم انجام شده و از دی ماه سال گذشته تاکنون نزدیک به ٢٨٠ هزار رأس دام عشایر واکسینه شدند تلاش داریم زمانی که عشایر در شهرستانهای عشایری استان مستقر شدند، واکسیناسیون ادامه پیدا کند.
اسفندیاری متذکر شد: از تمام دستگاههای شهرستانها از جمله نیروی انتظامی، بسیج، سپاه، دامپزشکی، منابع طبیعی، هلالاحمر، کمیته امداد، آب و فاضلاب روستایی و هر دستگاهی که توان کمک به ما را دارد خواهش میکنم در این شش ماهی که عشایر در استان مستقر هستند، ما را یاری کنند تا خدمات مطلوبی به عشایر داده شود.
انتهای پیام/ی