به گزارش الماس، علی صالحی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اولین بار است که شورای اسلامی شهر اصفهان، گزارش شش ماهه و یکساله ارائه کرده است و امیدوارم توانسته باشیم یک مسیری را در زمینه پاسخگویی و اطلاع رسانی ایجاد کرده باشیم.
سخنگوی شورای شهر اصفهان تصریح کرد: با توجه به تأکیداتی که در حوزه جهاد تبیین وجود دارد ما خودمان را به عنوان مسئول، مصداق روابط تبیین برای پاسخگویی و حل کردن گره های ذهنی که وجود دارد و همچنین کاهش فاصله و افزایش ارتباط با مردم و زمینه برای ارائه دستاوردها به مردم می دانیم و امیدواریم بتوانیم با نقد موثر و منصفانه، عرصه های امیدواری را در جامعه ارتقا دهیم.
وی افزود: شورای اسلامی شهر اصفهان در مدت یک سال فعالیت خود چهار محور اساسی را دنبال می کند که شامل مردم باوری و مردم محوری که رویکرد اصلی است و همچنین عدالت و توزیع خدمات و امکانات، شفافیت برای ایجاد کارآمدی و تسهیل فرآیندها است
علی صالحی اذعان کرد: در این رابطه تصویب جامع ترین طرح شفافیت در بین شوراهای شهر در پنج فصل اتفاق افتاد و شورای شهر تکالیف بسیار روشن و دقیقی را برای مجموعه شهرداری رأی بسته است.
سخنگوی شورای شهر تصریح کرد: ما سعی کردیم شفافیت را از دبیرخانه شورای شهر و خود اعضای شورای شهر با ایجاد اولین شفافیت آرا در بین همه مجامع شورایی کشور رقم بزنیم که در سایت شورا قابل ملاحظه است.
صالحی ادامه داد: پایان اخذ وجوهی که شاید غیرمصوب یا غیر چهارچوب مند، یک قدم بزرگ بود که عددی بین ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ میلیارد از درآمدهای شهرداری است که می توانست ارائه خدمات بهتری را بدنبال داشته باشد ولی اعتقاد ما بر شفافیت بود و معتقدیم اینگونه کارایی و بهره وری نیز بیشتر خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: عادلانه کردن اخذ عوارض ها در شهرداری بنا بر برخوردار و کم برخوردار بودن یکی از تأکیدات جدی همکاران است؛ اینکه ما محله برخوردار و کم برخوردار را با یک میزان افزایش یا یک میزان محاسبه انجام دهیم در صورتی که تفاوت در بهره مندی آنها وجود دارد، این مهمترین روند بی عدالتی است که در این دوره با تلاش های چندین ماهه اتفاق افتاد.
سخنگوی شورای شهر بیان داشت: ثمرات آن نیز این است که ما در محلات کم برخوردارتر، هزینه های ساخت و ساز به شدت کاهش پیدا کرده و امیدواریم شاهد رونق و توسعه در این محلات باشیم.
صالحی خاطرنشان کرد: در حوزه تلاش برای ایجاد سلامت اداری به صورت سیستمی، هم فرآیندها را باید بدانیم و هم برخورد سلبی، که سلبی اتفاق افتاده است؛ اعتقاد ما این است که باید فرآیندهایی که عدم شفافیت دارد یا سلامت اداری را خدشه دار می کند را هدف بگیریم که در بحث غیرحضوری شدن خدمات این مقابله فرآیندی با امکان بروز خطا، عدم شفافیت، رانت و امضاهای طلایی را هدف گرفته بود.
علی صالحی ادامه داد: در یک سالگی شورا این تصمیمات هر کدام می توانست تصمیم یک مدیریت شهری و یک دوره ۴ ساله باشد که این شورا در سال اول از بدو ورود که بحرانی ترین سال است، این تصمیمات سخت را گرفت چون اعتقاد داشتیم اگر از سال اول بگذرد ممکن است ما نیز نسبت به فرآیندها عادت کنیم و این اتفاقات نیوفتد؛ امیدوارم این مسیر را با راهنمایی ها بهتر و بهتر شود و ما روزهای خوبی را در شهر بزرگ اصفهان در پیش داشته باشیم.
*1820 تماس در سامانه سوت زنی داشتیم
سخنگوی شورای شهر در مورد سامانه سوت زنی توضیح داد: ۱۸۲۰ تماس در سامانه سوت زنی داشتیم که اکنون میانگین تماس ها به هفته ای ۳۰ تا ۴۰ تماس به سامانه ۳۸۹۰ رسیده است، از این تعداد ۱۳۰ نفر هیچ اطلاعاتی از خودشان نگذاشتند و بقیه تماس گیرندگان اطلاعات از خودشان گذاشته بودند.
سخنگوی شورای شهر اصفهان عنوان کرد: از این تعداد تماس، حدود ۲۸۵ گزارش منطبق با اولویت های سامانه سوت زنی بوده و حدود ۱۵ درصد از این ۲۸۵ گزارش درست بود، ۱۰۰ مورد در حال بررسی و صحت سنجی است و ۱۰۰ مورد نیز رد شده است.
صالحی متذکر شد: از گزارش های تایید شده حدود ۲۷ مورد در حوزه نظارتی شهری به نتیجه رسیده که منجر شده ۱۵ نفر از سوت زن ها بعنوان گزارش دهندگان موثر، با جایزه به زودی از آن ها تقدیر شود و شش مورد از گزارشاتی که داده شد نیز منجر به دستگیری شد؛ بیشترین گزارش مربوط به منطقه ۱۴ و ۸ و عمدتا در حوزه شهرسازی و صدور پروانه است.
علی صالحی در بخش دیگری از صحبت های خود اظهار کرد: در یکی از بندهای طرح شفافیت آمده است که تمامی انتصابات از پانزدهم مرداد ۱۴۰۰ شامل طرح شفافیت می شود و همچنین در متن گزارش از رئیس شورا به شهردار قید شده است که گزارشی از اتصابات دوره قبل و ارتباطات به شورا ارائه شود که در حال جمع بندی است و مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
سخنگوی شورای اسلامی شهر توضیح داد: بر اساس این موضوع و طبق آخرین گزارشی که از شهرداری به ما ارائه شد، هیچ مورد انتصاب یا انتخابی نداشتیم که با طرح شفافیت تطابق نداشته باشد.
علی صالحی اظهار کرد: شعار محیط زیست که می دهیم باید به سمت کاهش تولید پسماند نیز حرکت کنیم اگر قرار باشد پسماند هرروز سه نوبت جمع آوری شود و تولید پسماند نیز اتفاق بیوفتد، ما هیچوقت نمی توانیم شعار محیط زیست بدهیم.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان عنوان کرد: عمل کردن به شعارهای بزرگ، تصمیمات سخت می خواهد که انشالله با کمک در حوزه فرهنگ سازی، تا پایان سال این اتفاق رخ دهد.
علی صالحی تصریح کرد: شعاری که برای این دوره از مدیریت شهری انتخاب شد بر مبنای ابعاد تاریخی و فرهنگی اصفهان بود و همه می دانیم اصفهان شهری است که ویژگی های متفاوت با سایر کلانشهرها دارد، مؤلفه های برنامه ای و موضوعی اش در قالب اصفهان من شهر زندگی، برای اولین بار در حوزه های مدیریت شهری تدوین شده است.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: بر اساس نظر سنجی که مردم با مجموعه مدیریت شهری داشتند، جاهایی که نارضایتی ایجاد می کرد، روابط مثبت نبود و نیاز به ارتقای شرایط بود و تقریبا آماده رونمایی از مراحل آخرش است اما رفتن به سمت موضوعاتی که مردم نسبت به آن اهمیت دارند و در حیطه مدیریت شهری با مردم است و همچنین اصلاح آنها، به ما این پاسخ را خواهد داد که رضایت ناشی از رفع مطالبات مردم شهر را برای زندگی، هموارتر و مناسب تر می کند.
صالحی گفت: ما ۱۵ سال پیش تا به امروز ۶۰۰ کیلو وات تولید برق از انرژی های تجدید پذیر داشتیم اما امسال با برنامه ریزی شده است قرار است تا پایان سال ۱۹ نیروگاه خورشیدی و ملی تجدید پذیر به حوزه تولید انرژی شهرداری به تولید قبلی اضافه شود.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در حال حاضر حداقل ۱۲ پروژه فعال بزرگ و ۵۸ پروژه آماده بهرهبرداری داریم و به زودی حدود ۱۴ پروژه عمرانی جدید آغاز به کار خواهد کرد که ۷ پروژه جزو پروژههای بزرگ است.
انتهای پیام/