به گزارش الماس خبر به نقل از روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان اصفهان، محمدعلی سلطانالکتابی گفت: این طرح در ذیل عنوان برنامههای آگاهسازی پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، تلاش میکند با بکارگیری رویکرد همیاری، ضمن ایجاد زمینههای مساعد برای رشد شخصصیت زنان و دختران و احیاء حقوق مادی و معنوی آنها، خدماتی را برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی به ویژه در سطح پیشگیری اولیه طراحی و تامین نماید.
وی ادامه داد: لازم است تلاش برای پیشگیری از ظهور یا گسترش انحرافات و مشکلات اجتماعی به عنوان یک سیاست هماهنگی فرابخشی مبنای عمل قرار گیرد.
کارشناس مسئول دفتر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی اظهار کرد: طرح آگاهسازی زنان و دختران با تاکید بر خودمراقبتی، فعالیتی است هدفمند که با تاکیـد بر کرامت انسانی سـعی در ارتقـاء دانش وآگـاهی، عزتنفس و خودشـکوفایی بـانوان و دختران دارای دامنه سـنی ۴۵-۱۳ سال است.
کارشناس مسئول دفتر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی گفت: در حوزه مسائل روانی اجتماعی و پیشــگیری ازآســیبهـای اجتماعی، با محوریت افزایش سواد سلامت اجتماعی و سواد رسانهای و همچنین برقراری یک شبکه ارتباطی سازنده بین نوجوانان، والدین نوجوانان و جوانان، زنان و ارائهدهندگان خدمات تخصصی سلامت اجتماعی دارد تا بتوانند به استقلال، خودباوری و احیاء حقوق مادی معنوی خود دست یافته و با تغییر مطلوب شرایط، بر محیط زندگی کنترل نسبی داشته باشند.
سلطانالکتابی یادآور شد: خودمراقبتی موضوعی آموختنی، آگاهانه و هدفمند است که هر فردی برای خود، خانواده و دیگران انجام میدهد تا سالم بماند. به عبارت دیگر خودمراقبتی شامل اقدامات و تصمیماتی میشود که در جهت حفظ سلامت، پیشگیری از خطرات و آسیبهای اجتماعی و توانایی رفع نیازهای جسمی و روانی و اجتماعی افراد اخذ میشود و در نهایت موجب افزایش کارآیی و مهارتهای فردی افراد میشود.
انتهای پیام/ی