اجرای ۹ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان
اجرای ۹ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان
سرپرست اداره نظارت براجرای طرح‌های مسکن وبازآفرینی شهری اداره‌کل راه و شهرسازی استان اصفهان از اجرای ۹ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان با پیشرفت فیزیکی قابل توجه خبر داد.

به گزارش الماس؛ سید عبدالرضا لقمانی توضیحاتی در خصوص پروژه‌های بازآفرینی این استان ارائه کرد و اظهار داشت: هم اکنون ۹ پروژه بازآفرینی شهری با پیشرفت فیزیکی ۳۰ تا ۹۷ درصد در سطح استان اصفهان فعال است.

وی بیان داشت: اعتبار این پروژه‌ها از محل اعتبارات سال ۱۳۹۹ تامین شده است و قرارداد اکثرشان تا پایان سال مالی ۱۳۹۹ ابلاغ شد.

سرپرست اداره نظارت براجرای طرح‌های مسکن وبازآفرینی شهری اداره‌کل راه و شهرسازی استان اصفهان افزود: مبلغ پروژه‌های فوق جمعاً ۴۰ میلیارد و ۹۱۳ میلیون ریال بوده که مربوط به بازآفرینی محلات و یا محدوده‌های هدف زینبیه، صالح‌آباد، هارونیه، درچه، دستگرد، شهرضا، همت‌آباد، شاپورآباد و خمینی شهر است.

وی اذعان داشت: قرارداد پروژه‌های بازآفرینی شهری در حال اجرا این محلات شامل روکش آسفالت معابر محلات زینبیه و دارک اصفهان با پیشرفت ۹۷ درصد، احداث مدرسه ۹ کلاسه نجف آباد با پیشرفت ۹۵ درصد، احیا و بهسازی و نوسازی خانه تاریخی جنگجویان هارونیه با پیشرفت ۹۵ درصد و بهسازی معابر خمینی شهرِ درچه با پیشرفت ۹۵ درصد است.

لقمانی اضافه کرد: از دیگر پروژه‌های فعال می‌توان به قرارداد‌های مرمت حمام تاریخی دستگرد با پیشرفت ۹۵ درصدی، مشارکت در احیاء نوسازی و بهسازی بازار تاریخی شهرضا با پیشرفت ۶۰ درصدی، مشارکت در احداث ساختمان مسجد امام صادق (ع) در همت‌آباد با پیشرفت ۹۵ درصدی، تکمیل محوطه سازی برج کبوتر شاپورآباد و محیط پیرامون آن با پیشرفت ۹۷ درصدی و احداث دوسرای محله جوی‌آباد خمینی شهر با ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی اشاره کرد.

وی، هدف از اجرای پروژه‌های بازآفرینی شهری را ارتقاء وضعیت اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، زیست محیطی و کالبدی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری دانست و اظهار کرد: پروژه‌های مورد نظر به عنوان موتور محرکه توسعه پایدار محدوده‌ها و محلات هدف بازآفرینی باعث یکپارچگی شبکه‌های شهری و افزایش تاب‌آوری، کاهش فقر و تبعیض شهری، کاهش آسیب‌های اجتماعی و اقتصادی، حفاظت پایدار از میراث ملموس و غیرملموس شهری، ارتقاء حکمروایی شهری، ارتقاء فضای کسب و کار و ارتقاء کیفیت و کمیت زیست پذیری اهالی و ساکنان محلات می‌شود.

انتهای پیام/