استان اصفهان حائز رتبه چهارم کشور در تولید محصول زعفران
استان اصفهان حائز رتبه چهارم کشور در تولید محصول زعفران
مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان گفت: متوسط عملكرد مزارع زعفران استان ۶ كيلوگرم در هكتار بوده كه در مقايسه با ميانگين كشور (3.5كيلوگرم) بسيار قابل ملاحظه است.

به گزارش الماس خبر به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان، عملیات برداشت و فرآوری زعفران از اواخر مهرماه سال‌جاری در مناطق سردسیر استان آغاز شده و به مرور به شهرستان‌های معتدل و گرمسیر گسترش خواهد یافت.

مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان گفت: استان اصفهان حائز رتبه چهارم کشور درتولید محصول زعفران است.

احمد رضا رئیس زاده افزود: سطح زیرکشت زعفران بالغ بر هزار و ۸۸۰ هکتار بوده و پیش بینی می شود که حدود ۱۱ هزار و ۲۰۰ کیلوگرم محصول برداشت شود که نسبت به سال گذشته ۸۰۰ کیلوگرم افزایش خواهد داشت.

وی در ادامه افزود: شهرستان‌های نطنز با سطح ۴۹۰ هکتار، تیران و کرون ۲۷۵ هکتار، نجف آباد ۱۷۵ هکتار، کاشان ۱۱۰ هکتار، آران و بیدگل ۱۰۵ هکتار، اردستان و شاهین شهر ۱۰۰ هکتار به ترتیب بیشترین سطح زیرکشت را نسبت به سایر شهرستان‌ها به خود اختصاص داده اند.

رئیس زاده بیان داشت: مدیریت امور باغبانی سازمان در راستای برنامه الگوی کشت، حمایت از توسعه کشت و فرآوری زعفران را در دستور کار خود قرار داده و اقدام به برگزاری کلاس‌ها، کارگاه‌ها و بازدید های علمی و آموزشی و خدمات تامین پیاز به متقاضیان کشت زعفران می کند.

وی خاطرنشان کرد: به منظور تکمیل زنجیره ارزش زعفران در استان، کشت مکانیزه، کشاورزی قراردادی وکارگاه خرید و بسته بندی محصول زعفران از زعفرانکاران استان راه اندازی شده است.

انتهای پیام/ی