به گزارش الماس به نقل از روابط عمومی پلیس، سرهنگ اصغر زارع در نشست تعاملی با یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه اصفهان اظهار داشت: امروزه می توان با بهره گیری از دانش و فناوری روز دنیا در بهره وری نظام حمل و نقل ترافیک و کاهش تخلفات و تصادفات رانندگی گامی اساسی و مهم برداشت که در این میان افزایش سطح اثر بخشی استفاده از تجهیزات کنترل ترافیک و ثبت تخلفات هوشمند نقش بسیار زیادی دارد.
وی افزود: تجربه نشان داده به دلیل حجم انبوه خودروهای عبوری و همچنین محدود بودن امکانات و نیروی انسانی امکان کنترل همه جانبه وسایل نقلیه و مدیریت و نظارت بر رفتار تمامی کاربران ترافیک میسر نیست و بنابر این نقش تجهیزات هوشمند به عنوان مکمل کنترل های انسانی می تواند راه حل مناسبی برای رویارویی با چالش های موجود در حوزه ترافیک باشد.
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان اصفهان اذعان داشت: در اکثر کشورهای پیشرفته، پلیس حضور فیزیکی خود را در سطح جامعه کاهش داده و صرفاً با نصب و بهره گیری از تجهیزات هوشمند، حس دیده شدن در متخلفان را تحریک تا عواقب ناشی از وقوع تخلفات، کمتر گریبان گیر شهروندان قانونمدار باشد.
این مقام انتظامی بیان داشت: از دیگر مزایای موثر تجهیزات هوشمند می توان به استناد و واقعیت جرائم رانندگی ثبت شده به وسیله این دستگاه ها اشاره کرد که به مراتب بیشتر از عوامل انسانی است و ضریب خطا و اشتباه نیز به مراتب کمتر خواهد بود همچنین امکان بررسی مجدد و پیگیری تخلفات نیز راحت تر است.
سرهنگ زارع با بیان اینکه تجهیزات به صورت فیزیکی با شهروندان در ارتباط نیستند و این امر باعث می شود تا از لحاظ روانی نیز احساس امنیت کنند، تصریح کرد: استفاده از این تجهیزات باعث می شود که خشونت و رفتار های پرخطر رانندگان قانون گریز کنترل و امنیت ترافیکی جامعه نیز ارتقاء یابد.
رئیس پلیس راه استان اصفهان استفاده از هوش مصنوعی در سامانه های حمل و نقل را بهترین روش برای کاهش تصادفات عنوان کرد و اظهار داشت: یکی از جاهایی که می تواند در این زمینه بسیار مؤثر باشد دانشگاه است و قطعاً با استفاده از ظرفیت دانشجویان و نخبگان علمی دانشگاه اصفهان می توانیم گام های خوبی را در این جهت برداشته و انشاءالله اثرات آن را در کشور شاهد باشیم.
انتهای پیام/