استقرار مسئول فنی و ناظر بهداشتی در فروشگاه‌های زنجیره ای عرضه کننده فرآورده های خام دامی
استقرار مسئول فنی و ناظر بهداشتی در فروشگاه‌های زنجیره ای عرضه کننده فرآورده های خام دامی
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان لنجان گفت: این شبکه نیز مطابق با قوانین و آیین نامه های نظارتی اقدام به استقرار ناظرین بهداشتی در فروشگاه‌های زنجیره ای و ایجاد نظارت بهداشتی حداکثری و کنترل کیفی فرآورده های خام دامی تا لحظه تحویل به سبد مصرفی خانوار کرده است.

به گزارش الماس به نقل از روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان لنجان، محمد سلیمانی پور گفت: در راستای تأمین فرآورده های خام دامی سالم و بهداشتی مورد نیاز خانوار و صیانت از حقوق مصرف کنندگان و با توجه به اینکه اجرای اصول و ضوابط بهداشتی و نظارت بر عرضه فرآورده های خام دامی یکی از وظایف اصلی سازمان دامپزشکی بوده، لذا این شبکه نیز مطابق با قوانین و آیین نامه های نظارتی اقدام به استقرار ناظرین بهداشتی در فروشگاه‌های زنجیره ای و ایجاد نظارت بهداشتی حداکثری و کنترل کیفی فرآورده های خام دامی تا لحظه تحویل به سبد مصرفی خانوار کرده است.
 محمد سلیمانی پور در ادامه تصریح کرد: با توجه به ضوابط و مقررات سازمان دامپزشکی کشور هر گونه عرضه در شرایط غیر بهداشتی تخلف محسوب گردیده و این شبکه با متخلفین برخورد قانونی و بدون اغماض انجام می دهد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان لنجان ضمن تاکید بر اینکه کلیه فرآورده های خام دامی  عرضه شده در بازار باید در کشتارگاه‌ها و تحت نظارت ناظر ذبح شرعی، کشتار و همچنین تحت نظارت مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی استحصال و یا بسته بندی گردد از شهروندان خواست از تهیه هرگونه فرآورده خام دامی نظیر گوشت قرمز و سفید فاقد لیبل و هویت خودداری کرده و فرآورده های خام دامی خود را تنها از مراکز مجازی که تحت نظارت شبکه دامپزشکی است تهیه کنند و هرگونه تخلف بهداشتی در زمینه تولید و عرضه فرآورده های خام دامی را توسط سامانه ۱۵۱۲ به این شبکه اطلاع رسانی کنند.

انتهای پیام/ی