به گزارش الماس، احمدرضا لاهیجان زاده پیش از ظهر امروز در نشست خبری اظهار کرد: فرونشست زمین، الودگی هوا، جریان دائمی اب و پایدار در زاینده رود و توجه به آمایش سرزمین از موضوعات مهم و اساسی در استان اصفهان است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان تصریح کرد: پس از شروع فعالیت در محیط زیست اصفهان در مورد عبور جاده از پارک کلاه قاضی پیگیری های زیادی انجام گرفت که اولا خود مسیر اصلاح شد و همچنین پیشنهاد شد در طول مسیر از تونل استفاده شود و همچنین تلاش کردیم برای این موضوع در شورای عالی تصمیمگیری شود و همچنین تمهیدات مفصلی برای محافظت از پارک در نظر گرفته شده است.
وی افزود: در مورد معدن نقره عباس اباد استعلامی از محیط زیست صورت گرفت که با ان مخالفت شد و این موضوع در کمیته ای که ریاست آن بر عهده معاون عمرانی استاندار است مطرح و در این کمیته نیز رد شد و در حال حاضر پیگیری در این زمینه وجود ندارد.
لاهیجان زاده گفت: متاسفانه از سال ۱۳۹۰ استعلام از محیط زیست برای احداث معادن حذف شد که ضررها و زیان های زیادی را بر جای گذاشته است و آثار آن نمود کرده است که اگر این قانون اصلاح شود، می تواند بسیار تاثیر گذار باشد
وی بیان کرد: در مورد قلعه قمشلو سندی رو ۲۰ سال پیش اداره کل محیط زیست استان در عرصه ای در حدود یک هکتار گرفته است اما بعدها که سند سامانه ای می شود به هر دلیلی اداره ثبت متوجه نمی شود که ۲۵ سال پیش روی آن سند صادر کرده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان ادامه داد: از این جهت میراث فرهنگی شهرستان تیران و کرون نزدیک به ۱۸۰ هزار متر مکعب را سند می گیرد و این اغاز یک بحث های حقوقی می شود و در نهایتا موصوع به معاونت حقوقی رئیس جمهور رفته و در نوبت پیگیری است
احمدرضا لاهیجان زاده تصریح کرد: این قلعه یک ثروت ملی است و سرمایه گذارانی مختلفی مراجعه کردند که یک سرمایه گدار در حال حاضر سی چهل درصد مسیر را طی کرده است که با توحه به حساسیت بالا در این منطقه مجوز در آن با حساسیت خاصی صادر می شود.
لاهیجان زاده در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: ۱۸سال است که خشکسالی با درصدهای مختلف روبه رو هستیم و همچنین پیش بینی ها این است که این خشکسالی تا سال ۲۰۲۵ ادامه داشته باشد و باید تمام برنامه ها با در نطر گرفتن این موضوع باشد.
وی با بیان اینکه خشکسالی منجر به کاهش تنوع گیاهی، آسیب به حیات وحش و مهاجرت می شود، ادامه داد: نزدیک به ۱۰ میلیارد تومان در این زمینه کمک از استانداری انجام شد که تلاش کردیم برای زیر ساخت ها هزینه شود و همچنین برنامه برای هوشمند سازی حفاظت از مناطق را در دستور کار داریم.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان با بیان اینکه تعداد واحدهای الاینده بین ۵۵۰ تا ۵۶۰ در استان اصفهان است، گفت: آموزش و جوامع محلی و روستایی مورد توجه است و در مناطقی که این آموزش انجام شده است همکاری بیشتری را با محیط زیست شاهد هستیم؛ مشارکت مردمی از برنامه های ویژه محیط زیست اصفهان است.
انتهای پیام/ج
- نویسنده : مجید پوستین دوز