به گزارش الماس به نقل از روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان نجف آباد؛ دکتر فضل اله صالحی رئیس شبکه گفت: بیماری تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی مشترک بین انسان و دام است و عامل انتشار این بیماری نوعی کنه است که با شروع فصل گرما فعالیت آن بیشتر می شود.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نجف آباد عنوان کرد: با توجه به اینکه تنها علامت بالینی آن در دام داشتن تب خفیف در مقطعی از چرخه زندگی ویروس است، تشخیص دام بیمار تقریبا غیرممکن می باشد و تنها راه اطمینان از سلامت گوشت، نگهداری آن در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد (دمای یخچال) به مدت حداقل ۲۴ ساعت می باشد که این مهم در کشتارگاه دام نجف آباد به طور جدی در دستور کار قرار دارد.
صالحی بیان کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون بالغ بر ۴۴ هزار راس گوسفند و بز، ۲ هزار و ۲۰۰ راس گاو و گوساله، ۲۷۰ نفر شتر، ۶۸۰ راس شترمرغ در کشتارگاه دام نجف آباد کشتار و مورد بازرسی بهداشتی دامپزشکی قرار گرفته که پس از انجام مراحل پیش سرد، لاشه ها به مراکز عرضه تحویل گردیده است و این در حالی است که نسبت به مدت مشابه افزایش بیش از ۱۰۰ درصدی برای این مهم اتفاق افتاده است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نجف آباد اظهار داشت: مردم برای پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام به ویژه بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، گوشت مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه و هنگام خرید به اطلاعات لیبل های الصاق شده به لاشه ها دقت و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی، مراتب را به شماره تلفن ۱۵۱۲ دامپزشکی گزارش نمایند.
انتهای پیام/