به گزارش الماس به نقل از روابط عمومی شهرستان بادرود، مدیر جهاد کشاورزی بخش بادرود، ادامه برداشت این میوه بهشتی را نیمه آذر بیان کرد و اظهار کرد: میانگین برداشت انار در منطقه بادرود ۲۰ تن در هکتار است و در منطقه بادرود تاکنون ۱۷ رقم انار شناسایی شده که نژاد خاص و برتر این […]
به گزارش الماس به نقل از روابط عمومی شهرستان بادرود، مدیر جهاد کشاورزی بخش بادرود، ادامه برداشت این میوه بهشتی را نیمه آذر بیان کرد و اظهار کرد: میانگین برداشت انار در منطقه بادرود ۲۰ تن در هکتار است و در منطقه بادرود تاکنون ۱۷ رقم انار شناسایی شده که نژاد خاص و برتر این منطقه رقم نادری است.
علی مختاریان پور عنوان کرد: انار نادری بادرود به عنوان یکی از پنج رقم برتر انار در کشور دارای ویژگیهای خاصی از جمله قابلیت نگهداری بیش از ۶ ماه در انبارهای معمولی است و به همین دلیل حتی در نوروز هم در بازار یافت میشود.
مدیر جهاد کشاورزی بخش بادرود بیان کرد: این محصول علاوه بر عرضه در بازار داخلی کشور، به کشورهای حاشیه خلیج فارس، آسیای میانه و بعضی از کشورهای اروپایی نیز صادر میشود.
مختاریان پور گفت: نبود زیرساخت مناسب ازجمله انبارهای مسقف و سردخانه موجب شده است تا کشاورزان این یاقوت سرخ کویری را به بهای ناچیز به دلالان بفروشند.
امیرحسین ذاکر رئیس شورای شهر بادرود گفت: امسال نیز همانند سال گذشته به دلیل شیوع ویروس کرونا، جشنواره انار نادری بادرود برگزار نمیشود و امسال مردم برای پاسداشت این مراسم و به شکرانه برداشت این میوه بهشتی، خانههای خود را با انار تزیین کردند.
انار نادری بادرود در کنار انار ملس ساوه، شیشه گپ فردوس، رباب نیریز و دانه سیاه شهرضا جزو پنج رقم انار برتر کشور محسوب میشود.
انتهای پیام/