به گزارش الماس، مهدی محمدی پیش از ظهر امروز در آئین اختتامیه سومین جشنواره رشد، حرکت، نشریات دانشجویان دانشگاه پیامنور اظهار داشت: بعد از شرایط کرونا و رکودی که کانونهای فرهنگی، انجمن های علمی و هنری را در برگرفت برگزاری چنین جشنوارهای یک کار بزرگی بود که اصفهان تقبل کرد و برای آن زحمت بسیاری را متحمل شد.
معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیامنور ضمن تشکر از عوامل برگزاری این جشنواره و تیم هیأت داوران که ۳ هزار و ۵۰۰ اثر را ظرف چندروز در چند مرحله داوری کردند، عنوان کرد: برای آیین اختتامیه گردهم آمده ایم ولی برای این جشنواره اختتامیهای وجود ندارد.
محمدی بیان کرد: اینجا برای هماهنگ کردن آثار شما با شرایط جامعه دور همدیگر جمع شدهایم، اختتامیه این جشنواره شروعی برای آغاز حرکتهای نو و رویشی جدید شما خواهد بود.
وی ادامه داد: برای تبدیل آثار جشنواره به ثروت و ایجاد کسبوکار در حاشیه برگزاری جشنواره تصمیماتی اتخاذ شده و قرار شد فرمهایی برای ایجاد ارتباط با فضای کسبوکار تهیه شود، در حال حاضر مشتری برای تعامل و خرید آثار در زمینه فناوری اعلامحضور کرده است.
معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیامنور با بیان اینکه باید تمام کارپردازان استانها ملزم شوند همه هدایا و ارکان اداری خود را از محصولات تولیدی دانشجویان در این جشنواره تهیه کنند، تصریح کرد: تقیزاده از این موضوع استقبال کردند چرا که نگاه فرهنگی اجتماعی والایی دارند، بسیار دغدغهمند هستند و برگزاری این جشنواره با پشتیبانی ایشان انجام گرفت.
وی با بیان اینکه برنامه داریم تولیدات را به کسب و کار تبدیل کنیم، گفت: روند کار باید به سمت فروش محصولات و بازاریابی پیش برود و ما بر آن فضای کاری شما را به فضای کسبوکار جامعه پیوند دهیم و انتظار داریم روند کار به همین سمت پیش رود.
محمدی با اشاره به اینکه نگاه به سمت کانونهای اختصاصی دخترانه و پسرانه است، خاطرنشان کرد: فضایی را فراهم میکنیم که دانشجویان کارهای اقتصادی را آغاز کنند ما اجازه میدهیم با برند دانشگاه، فعالیتهای اقتصادی را تجربه کنند تا در صورت شکست ضرر کمتری را نسبت به هزینه های آزاد در بیرون از دانشگاه متحمل شوند.
وی افزود: ۱۱۶ مرکز و واحد بالای هزار دانشجو داریم و با سازمان فنی و حرفهای و مراکز مهارتآموزی صحبت کردهایم؛ مشاوران مشاغل نوظهور از مراکز فنی و حرفه ای به این مراکز خواهد پیوست و گواهیهایی با امضای فنی حرفهای به افراد عطا خواهد شد سعی ما بر این است فضای تمرین کسب و کار را برای شما فراهم کنیم.
محمدی اضافه کرد: هدف اصلی ما این است استعدادها را در زمینه فرهنگی هنری اجتماعی شناسایی و زمینههایی را برای رشد استعدادها فراهم کنیم.
وی پیرامون کانونها و انجمنهای فعال در دانشگاه پیامنور در سطح کشور یادآور شد: در این جشنواره از ظرفیت ۷۳۴ کانون شناسنامهدار در سراسر کشور، ۶۸۰ انجمن علمی فعال و ۲۶۰ نشریه در این جشنواره بهرهمند شدیم ۳۵۰۰ اثر به جشنواره معرفی شده که ازاینبین، ۱۸۰ نفر برگزیده شدند.
*برگزاری این جشنواره بعد از ایام کرونا نقطه عطفی در دانشگاه پیام نور بود
در ادامه جشنواره، رضا مختاری اظهار کرد: این جشنواره برای اولین بار به طور تجمیعی برگزار شد که هر کدام یک جشنواره عظیم بوده است.
رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان با اشاره به ویژگی های این جشنواره و با بیان اینکه می تواند، پویایی رویش و نشاط جدیدی را رقم بزند، گفت: برگزاری این جشنواره بعد از ایام کرونا نقطه عطفی در دانشگاه پیام نور بود.
رضا مختاری با اشاره به روند داوری آثار گفت: در فرآیند داوری بیش از ۶۰ داور حرفه ای در استان ها آثار را داوری کردند و از آثار برگزیده امروز تقدیر به عمل خواهد آمد.
مختاری با اشاره به اهمیت حضور در انتخابات گفت: از همه مردم و خصوصا دانشجویان دعوت میکنم در انتخابات شرکت کنند.
انتهای پیام/ج ی