تنور تقاضا برای نان خانگی همچنان داغ است
تنور تقاضا برای نان خانگی همچنان داغ است
نانوای نان خانگی اصفهانی گفت: نان های پدرم بسیار محبوب بود و هنگامی که تصمیم گرفتم درکنار او نانوایی را جدی تر یاد گرفته و شروع کنم مشتری هایمان تأکید می کردند اگر میخواهی راه پدرت را ادامه دهی باید باهمین کیفیت خمیر و نان بزنی تا ما برای خرید مجدداً نزد خودت بیاییم.

به گزارش الماس خبر، بوی نان از آن دسته بوهایی است که هیچ گاه از بوییدن آن خسته نخواهید شد و حتی اگر این بو با شکم سیر به شما بخورد، آب در دهانتان جمع شده و دوباره احساس گرسنگی خواهید کرد شاید اگر عطر و ادکلنی با بوی نان تازه ساخته می شد، افرادی که عاشق بوی نان هستند از طرفداران پروپاقرص این عطر و ادکلن می شدند.
احسان نباتی در گفت‌وگو با خبرنگار الماس خبر اظهار کرد: از ۲۳ سالگی در حوزه پخت نان خانگی مشغول به کار هستم قبل از من پدرم در همین قسمت از خانه پدری اش، به پخت نان خانگی مشغول بود و اینکار را به من نیز یاد داد من از کودکی به بوی نان تازه علاقه مند بودم و بعد از پایان تحصیل و انتخاب شغل، همیشه در کنار شغل های دیگر به نانوایی فکر می کردم تا اینکه نهایتا راه پدرم را در پیش گرفتم.
نانوای نان خانگی اصفهانی توضیح داد: نان های پدرم بسیار محبوب بود و هنگامی که تصمیم گرفتم درکنار او نانوایی را جدی تر یاد گرفته و شروع کنم مشتری هایمان تأکید می کردند اگر میخواهی راه پدرت را ادامه دهی باید باهمین کیفیت خمیر و نان بزنی تا ما برای خرید مجدداً نزد خودت بیاییم.
نباتی متذکر شد: پدرم وقت زیادی برای طعم دادن به خمیر می گذاشت حتی سبزی هایی که برای پخت نان اضافه می کرد را بصورت تازه از مناطق بومی تهیه کرده و به مادرم می داد خشک کند تا خیالش از بابت تمیزی و کیفیت سبزی ها راحت باشد، آرد را نیز از همان ابتدای شروع کار فقط بومی خریداری می کرد.
وی افزود: اکنون که تنور دست من است روال تهیه مواد اولیه نیز به همان صورت است، تمام تلاش ما برای پخت نان این است که درابتدا مواد اولیه مرغوب و بومی باشد چرا که هرچه هم نانوای زبردستی باشی، مواد اولیه ات که خوب نباشد نمی توان نان باکیفیتی ارائه داد.
احسان نباتی گفت: نکته مهم بعدی در پخت نان، تنظیم دمای تنور است تنور ما از همان دیرباز که مادربزرگم در خانه اش نان می پخت، در اتاقکی در ورودی حیاط قرار داشت و به قولی تنور قدیمی است که پدرم این اتاقک را به محل کسب و کار خودش تبدیل کرد.
نانوای اصفهانی اشاره کرد: تنور ما با هیزم کار می کند و تنظیم دمایش به راحتی تنورهای صنعتی نیست اما بهرحال پس از سال ها تجربه در پخت نان، حسابی به تنظیم دمایش مسلط هستیم بنابراین خمیرها که وارد تنور می شود اگر در زمان درست برداشته شود، نه می سوزد و نه خمیر می شود.
نباتی خاطر نشان کرد: مشتری ها در گذشته در مقابل درب نانوایی تا داخل حیاط در صف می ایستادند و حسابی خانه با حرف و گفتگوهایشان پر می‌شد اکنون مشتریان برای سفارش نان از قبل مراجعه کرده، هزینه را پرداخت کرده و پس از اعلام ساعت مشخص شده از طرف من، برای تحویل نان مراجعه می کنند.
وی اذعان کرد: از آنجایی که میزان ماندگاری نان هایمان زیاد است، تعداد سفارش مشتری ها نیز بالا است در هرصورت تلاشم این است سفارش مشتری ها را حتی الامکان سرموعد تحویل دهم، همیشه موقع طعم دهی به خمیر وسواس به خرج داده و روی طعم نان حساس هستم.
انتهای پیام/ج