به گزارش الماس، حسین سید معلمی پیش از ظهر امروز، در نشست خبری مربوط به پانزدهمین نمایشگاه تخصصی طلا ،فلزات گران بها، گوهرسنگها، ماشین آلات و صنایع وابسته اظهار کرد: پانزدهمین نمایشگاه تخصصی و بین المللی طلا و جواهرات استان اصفهان از تاریخ هجدهم تا بیست و یکم خرداد ماه از ساعت ۱۱ لغایت ۸ شب در نمایشگاه دائمی اصفهان برگزار می شود.
مجری برگزاری پانزدهمین نمایشگاه تخصصی طلا، فلزات گرانبها، گوهرسنگها، ماشینآلات و صنایع وابسته عنوان کرد: در این نمایشگاه ۱۲۰ شرکت و مشارکت کننده از استان های اصفهان، تهران، شیراز، مشهد و یزد حضور خواهند داشت.
سید معلمی بیان کرد: ۶۰ درصد از غرفه ها متشکل از ماشین آلات و ابزار آلات طلاسازی و ۴۰ درصد مصنوعات طلا و گوهر سنگ ها و صنایع وابسته هستند.
وی افزود: با افتخار اعلام می کنم شهر و استان اصفهان بعنوان پایتخت صنعت طلای منطقه شناخته شده است، و در کشور ۷۰ درصد تولیدکنندگان ماشین آلات و صنایع طلا در استان اصفهان هستند و ۹۰ درصد از تولیدات داخلی را پوشش می دهند، حتی در شرایط سخت ناشی از تحریم، صادرات ماشین آلات ساخت طلا به کشورهای همسایه ادامه داشت و اتفاقات خوبی در حال رقم خوردن است.
حسین سید معلمی گفت: بعد از چند سال، امسال توانستیم مشارکت کننده و بازدیدکننده خارجی را در این نمایشگاه داشته باشیم البته به دلیل تحریم صنعت طلای ایران هم ابزار و هم مصنوعات طلا، متاسفانه کار ما سخت بود؛ تلاش کردیم مانند سال های گذشته گروه هایی از ایتالیا، ژاپن، چین، ترکیه و آلمان را در نمایشگاه داشته باشیم که بخاطره تحریم ها نتوانستیم.
این مقام مسئول تصریح کرد: امسال در حضور پنج شرکت از ترکیه هستیم که با همراهی شرکای ایرانیشان در این نمایشگاه حضور مستقیم دارند و میزبان بازدیدکنندگان از کشور هند، ترکیه، عراق، امارات و افغانستان هستیم که هماهنگی هایش انجام شده است.
سید معلمی ادامه داد: حضور بیش از ۷۰ درصد تولیدکنندگان ماشین آلات ساخت طلا و جواهر در استان اصفهان و حضور حداکثری آنها باعث غنی شدن نمایشگاه می شود همچنین بازرگانان خارجی در قالب هیئت های تجاری جهت بازدید از این نمایشگاه می آیند که این موضوع باعث باز شدن درهای صادرات کشور به سمت کشورهای دیگر خواهد شد.
در ادامه این نشست محسن طلاییمینایی اظهار کرد: امسال در قرن جدید بزرگترین نمایشگاه ایران و منطقه را اجرا می کنیم و این موضوع باعث شده نظر خیلی ها به این نمایشگاه جلب شود.
رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگهای قیمتی اصفهان عنوان کرد: می دانیم که اصفهان پایتخت طلای ایران بوده و این نمایشگاه در سطح بالایی برگزار می شود.
طلایی مینایی بیان کرد: انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا با کیفیت و شکلی جدیدی وارد این نمایشگاه شد، ما از طراحان جوان، خوش فکر و هنرمند استان و ایران و تولیدکنندگان جوان کشور به خصوص استان اصفهان یاری گرفتیم.
وی افزود: برای تمام داوطلبان غرفه های کوچک درنظر گرفتیم که این کار برای اولین بار در اصفهان انجام می شود و در ترکیه و ایتالیا این کار انجام شده بود این کار به منظور ایجاد اشتغال و دانش بنیان انجام شده و هدفمان این بود که جوان ها جای مسن تر ها را بگیرند، انشاالله به هدفمان برسیم و بتوانیم جایگاه طلای اصفهان در منطقه را به جای خود بازگردانیم.
محسن طلایی مینایی اذعان کرد: همزمان با افتتاح نمایشگاه طلای اصفهان، میز کشوری طلا که مربوط به تولید و صادرات طلا است در اتاق بازرگانی ساعت ۱۰ صبح چهارشنبه هجدهم خرداد ماه انجام می شود.
رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگهای قیمتی اصفهان ادامه داد: مهم توین مسئله ای که اکنون برای ما وجود دارد موضوع تحریم طلاست، ما در حال آماده سازی خودمان هستیم تا اگر تحریم طلا برداشته شد با تمام قوا وارد بازار جهانی شویم.
طلایی مینایی تصریح کرد: از جمله اهداف انجمن جذب مشارکت جوانان است، در این راستا کمیتهای با بیش از ۱۲۰ عضو تشکیل شده، ۵۰ درصد تولید طلا وابسته به طراحی آن است بنابراین نقش طراحان در تولید طلا بسیار برجسته است.
طلایی مینایی با اشاره به مشکلاتی که تحریم ها ایجاد کرده است، گفت: فعالیت ۱۸۰۰ کارگاه رسمی به ۷۰۰ کارگاه با ۴۰درصد ظرفیت کاهش یافتهاست. همچنین، ۲۷۰۰ واحد صنفی طلا به نصف یا حدود ۱۳۰۰ واحد کاهش یافته که با اصلاح قوانین و رفع تحریم ها، می توان به تقویت ظرفیت اشتغال و تولید امیدوار بود.
رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلای اصفهان از رونمایی نمادهای «اشک زاینده رود» در سه طرح زایندهرود جاری، پل ها و خشکی زاینده رود بخاطر اصفهان بدون منفعتی برای تولیدکننده و اپلیکیشن طلا در روز افتتاحیه نمایشگاه خبر داد.
انتهای پیام/