در دنیا برای داشتن گوشت بهتر به سمت ذبح شرعی پیش می روند
در دنیا برای داشتن گوشت بهتر به سمت ذبح شرعی پیش می روند
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی گفت: در دنیا جدا از بحث اعتقاد مذهبی در دین اسلام، از نظر فنی به سمت ذبح شرعی به جهت رسیدن به لاشه با کیفیت برتر حرکت می‌شود.

به گزارش الماس، قاسم رضائیان زاده در مراسم افتتاحیه همایش ملی منطقه‌ای امنیت غذایی، فرهنگ‌سازی غذای حلال با اشاره به ویژگی‌های گوشت خوب اظهار کرد: برای یک گوشت خوب در لاشه دام یکی از اساسی‌ترین موضوعات، رسیدن به جمود نعشی بوده که یکی از دلایل اصلی جمود نعشی خروج خون مکفی است.

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی عنوان کرد: معمولاً ۵۵ درصد خون بدن دام از طریق ذبح خارج شود چرا که ۴۰ درصد خون در قلب، کبد، کلیه، طحال، روده و معده احشام می‌ماند و ۵ درصد خون باقی می‌ماند که آن ۵ درصد مقداری نیست که بخواهد موجب فساد لاشه شود.

رضائیان زاده بیان کرد: در محلی که ذبح انجام می‌شود، دو سیاهرگ اصلی و دو سرخرگ اصلی از این محل عبور می‌کند که با قطع این‌ها، تمام خون بیرون ریخته و همچنین یک عصب در این ناحیه وجود دارد که موجب می‌شود حین ذبح قلب پمپاژ کرده و خون بیشتری بیرون بریزد، ما با این فیزیک کشتار می‌توانیم به عدد ۵۵ درصد خروج خون برسیم.

وی با بیان اینکه در دنیا جدا از بحث اعتقاد مذهبی در دین اسلام، از نظر فنی به سمت ذبح شرعی به جهت رسیدن به لاشه با کیفیت برتر حرکت می‌شود، گفت: در حال حاضر ۲۶۴ کشتارگاه طیور و ۲۹۱ کشتارگاه دام چه سنتی و چه صنعتی داریم که ناظر ذبح شرعی در آن وجود دارد و دفاتر ذبح شرعی در استان‌ها و یک شبکه منسجم در کل کشور در این زمینه وجود دارد و ما اکنون برند صادرات حلال و مرغ حلال را دارا هستیم.

انتهای پیام/