علیرضا ادیبان در گفت و گو با خبرنگار الماس اظهار کرد: در عید قربان دامپزشکی استان اصفهان با ۸۸ اکیپ ثابت و سیار در استان اصفهان فرایند نظارت بهداشتی و شرعی را عملیاتی کرد.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان با بیان اینکه در ۲۹ کشتارگاه دام استان و ایستگاه های موقتی که دایر شده بود، اکیپ های دامپزشکی نظارت داشتند، تصریح کرد: ۱۶۳ نفر شامل دامپزشکان، بازرسان بهداشتی گوشت و ناظران ذبح شرعی در این ۸۸ اکیپ مشغول به فعالیت بودند و فرایند معاینه و بازرسی پیش از کشتار و همچنین نظارت بر ذبح شرعی دام و بازرسی بهداشتی لاشه ها را انجام دادند.
وی افزود: در این اکیپ های سیار و ثابت در مجموع ۷ هزار و ۱۱۶ راس دام اعم از شتر، گاو و گوسفند مورد بازرسی قرار گرفت که در این بازرسی ها یک هزار و ۷۶۴ کیلوگرم گوشت که نباید مورد مصرف قرار می گرفت از چرخه مصرف خارج شد.
ادیبان با تاکید بر اینکه پیشگیری بهتر از درمان است، خاطرنشان کرد: با این عملیات و فرایند از بروز بسیاری از بیماری های مشترک بین دام و انسان جلوگیری به عمل می آید.
انتهای پیام/