طرح تشدید نظارت از بازار از دهم اسفندماه آغاز می شود
طرح تشدید نظارت از بازار از دهم اسفندماه آغاز می شود
سخنگوی ستاد تنظیم بازار استان اصفهان گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، مقرر شد طرح ویژه تشدید نظارت از دهم اسفندماه تا ١۵ فروردین از صبح لغایت پاسی از شب انجام شود.

حسین ایراندوست در گفت‌وگو با خبرنگار الماس اظهار کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، مقرر شد طرح ویژه تشدید نظارت از دهم اسفندماه تا ۱۵ فروردین از صبح لغایت پاسی از شب انجام شود.

سخنگوی ستاد تنظیم بازار استان اصفهان عنوان کرد: مجموعه جهاد‌کشاورزی، بازرسی اصناف، صنعت و معدن و تعزیرات نظارت‌های تنظیم بازار را در قالب تیم‌های نظارتی انجام خواهند داد و نظارت‌های بهداشتی نیز از اداره کل دام‌پزشکی و مجموعه‌های علوم پزشکی انجام خواهد شد.

ایراندوست بیان داشت: نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا نیز از برنامه‌هایی است که تدارک دیده‌ایم تا مردم بتوانند کالای اساسی را در ایام پایانی سال و شروع ماه مبارک رمضان به‌صورت مستقیم دریافت کنند.

وی در خصوص فراوانی تخم‌مرغ در استان افزود: در کل کشور و همچنین استان اصفهان از لحاظ فراوانی مشکلی وجود ندارد و وضعیت تولید در کل کشور و استان خوب است همچنین این محصول با قیمت مصوب عرضه شده و برنامه‌ریزی برای نظارت بر حفظ شرایط انجام شد.

حسین ایراندوست با اشاره به اینکه تأکید شد گوشت مرغ با قیمت مصوب عرضه شود و از ناظران مربوطه خواسته شد بر این موضوع نظارت کنند، اذعان کرد: سهمیه کالاهایی مانند گوشت قرمز منجمد و مرغ منجمد گرفته شده و  در حال توزیع است.

سخنگوی ستاد تنظیم بازار  استان اصفهان با اشاره به اینکه نگرانی از بابت فراوانی کالا نداریم، ادامه داد: از ناظران و تیم‌های نظارتی خواسته شد نظارت بر بازار گوشت و گوشت گرم را با جدیت بیش‌ازپیش انجام دهند.

ایراندوست اشاره کرد: قرار نیست هیچ‌گونه افزایش قیمتی در بازار گوشت، مرغ، شیر و تخم‌مرغ رخ دهد و گفتنی است فراوانی کالا در خصوص کالاهای تازه و منجمد در دستور کار است.

وی با بیان اینکه مقرر شد نظارت تیم‌های نظارتی در تمام حوزه‌ها انجام شود، متذکر شد: کالاهای اساسی که مشمول قیمت مصوب است، نباید افزایش قیمت داشته باشند و تصور نمی‌کنم افزایش قیمت داشته باشیم، حتی ممکن است در برخی اقلام تولیدی با کاهش قیمت مواجه شویم.

حسین ایراندوست توضیح داد: در خصوص لبنیات و کالاهای اساسی نیز افزایش قیمت اتفاق نیفتاده و فقط اقلامی که متأثر از قیمت ارز هستند، ممکن است افزایش قیمت داشته باشد که در آن اقلام نیز از اتحادیه‌های مربوطه خواسته شد نظارت‌ها را تشدید کنند تا صنف‌ها به بهانه تغییر در نرخ ارز، قیمت کالاها را افزایش ندهند.

سخنگوی ستاد تنظیم بازار استان اصفهان تصریح کرد: تأکید کارگروه تنظیم بازار استان نیز بر این است که دستگاه‌های مسئول، تیم‌های نظارتی را تا ۱۵ فروردین تدارک ببینند و اگر لازم شد نظارت‌ها تشدید شود، امیدوارم شاهد نگرانی‌هایی که در این خصوص به وجود آمده است، نباشیم.

*قیمت مصوب مرغ گرم ۶۳ هزار تومان است

وی خاطرنشان کرد: قیمت مصوب مرغ گرم ۶۳ هزار تومان و تخم‌مرغ شانه‌ای کیلویی ۴۷ هزار و ۲۰۰ تومان است و دیگر اقلام نیز تقریباً با همان قیمتی که عرضه می‌شد در حال توزیع است و قابل ذکر است دو هزار تن مرغ منجمد از روز گذشته توزیع می‌شود.

حسین ایراندوست در خصوص شایعاتی که در فضای مجازی و شبکه‌های غیر ایرانی در خصوص قیمت بالای گوشت قرمز پخش می‌شود، اعلام کرد: چنین موضوعی در استان اصفهان وجود ندارد و گزارشی نیز در این رابطه نداشتیم.

سخنگوی ستاد تنظیم بازار  استان اصفهان گفت: عمده مصرف گوشت در استان اصفهان دو حالت دارد که یا به‌صورت گوشت گوساله مخلوط و یا گوشت بره بصورت کیلویی یا شقه ای مصرف می‌شود و قیمت آن نیز مشخص است، مواقعی وجود دارد که گوشت خاصی را در فضای مجازی معرفی کرده و قیمت می‌دهند که ممکن است آن قیمت واقعیت نیز نداشته و شایعه باشد.

ایراندوست با اشاره به اینکه طبق آمار قیمت‌هایی که داریم نرخ گوشت بسیار پایین‌تر از نرخی است که در فضای مجازی به آن پرداخته می‌شود، اشاره کرد: از عوامل نظارتی جهادکشاورزی خواسته شد مباحث عرضه گوشت قرمز را از سطح کشتارگاه تا سطح عرضه در فروشگاه‌ها و مغازه‌های قصابی نظارت کنند تا مشمول دست‌به‌دست شدن‌های متوالی یا افزایش قیمت‌ به بهانه‌های مختلف نشود.

وی خاطرنشان کرد: شرایط اصفهان با توجه به اینکه صادرکننده گوشت گوساله نیز هست، خوب است و متأسفانه برخی افراد به دنبال ایجاد التهاب در این حوزه و در ایام پایانی سال هستند همچنین از طرف اتحادیه گفته شد آمادگی دارد اگر شرایط فراهم شود گوشت گوساله را با قیمت مناسب عرضه کند چراکه به‌اندازه کافی گوساله پرواری در استان وجود دارد.

سخنگوی ستاد تنظیم بازار  استان اصفهان در پایان اذعان داشت: بر اساس گزارش‌های موجود وضعیت دام سبک در کشور و استان‌ها امیدبخش و همچنین بررسی‌هایی در حال انجام است تا مقداری واسطه‌ها کمتر و عرضه‌ها مستقیم‌تر انجام شود تا هزینه تمام شده برای مصرف کننده کاهش پیدا کند.

انتهای پیام/ج ی