انتهای پیام/ی
عکس نوشت| در سال گذشته کانون های هاری ۳۰ درصد افزایش یافت
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت: جایگاه استان اصفهان در عرصه تولید بسیار برجسته است، اصفهان رتبه اول تولید شیرخام را دارد، رتبه اول گوشت بوقلمون و تخم مرغ، رتبه دوم گوشت شترمرغ، رتبه پنجم گوشت مرغ و رتبه سوم عسل و همچنین رتبه چهارم تولید گوشت قرمز را داراست.
لینک کوتاه :
https://almasekhabar.ir/?p=17203
برچسب ها
شب یلدای متفاوت استاندار اصفهان
استاندار اصفهان شب یلدا را درجمع کودکان بی سرپرست در یکی از مراکز نگهداری سپری کرد.
واکسیناسیون بیش از ۳۵ هزار راس دام علیه بیماری تب برفکی در شهرستان لنجان
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان لنجان گفت: فاز دوم واکسیناسیون تب برفکی در بیش از 50 روستای شهرستان لنجان و با پیشرفت 50 درصدی در حال انجام است.
دستگیری متخلفین شکار و صید غیر مجاز کبک وحشی در شهرستان اردستان
مأمورین یگان حفاظت محیط زیست شهرستان اردستان حین گشت و کنترل در زیستگاه های آزاد شهرستان اردستان، دو نفر شکارچی غیر مجاز را دستگیر کردند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.