فازهای یک و دو نشان دهنده ایمنی بالا و عوارض کم واکسن انستیتو پاستور است/ در فاز سوم ۲۴ هزار نفر وارد مطالعه می شوند
فازهای یک و دو نشان دهنده ایمنی بالا و عوارض کم واکسن انستیتو پاستور است/ در فاز سوم ۲۴ هزار نفر وارد مطالعه می شوند
رئیس انستیتو پاستور با بیان اینکه فازهای یک و دو نشان داده که این واکسن کارایی بالا و عوارض بسیار کمی دارد؛ عنوان کرد: امروز در هشت دانشگاه علوم پزشکی کشور انستیتو پاستور سه هزار نفر و در کل کشور 24 هزار نفر وارد مطالعه می شوند که امیدواریم پس از مطالعات وارد فاز واکسیناسیون عمومی شویم.

به گزارش الماس؛ علیرضا بیگلری در آیین آغاز فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن مشترک ایران و کوبا با بیان اینکه انستیتو با یکصدسال قدمت یک از نام های آشنا برای ملت ایران است، اظهار کرد: برای موسسه ای که در یک قرن فعالیت خود اثبات کرده است که دژ محکم سلامت مردم ایران است وقتی با خبرهای وجود ویروس کرونا مواجه شدیم به دستور وزیر انستیتو پاستور وارد مطالعه شد.

رئیس انستیتو پاستور با بیان اینکه اگرچه امروز در امر تشخیص در دورترین نقاط هستیم اما در روزهای اول تنها انستیتو پاستور توان تشخیص این ویروس را در کشور داشت، عنوان کرد: پس از آرامشی که در تشخیص داشتیم به دستور وزیر وارد پروژه واکسن شدیم که یکی از دستاوردهای مهم کشور خواهد شد.

وی با بیان اینکه در تابستان سال گذشته با یک شرکت صاحب نام تولیدکننده کلید خورد، گفت: این واکسن این اجازه را می دهد که با بازمهندسی کردن امکان مقابله با جهش های کرونا را داشته باشد.

بیگلری با اشاره به پیگیری بوستر یا یادآوری واکسن برای بیدار کردن سیستم ایمنی بدن چند ماه پس از تزریق واکسن گفت: این واکسن دارای فاز بوستر است که در حال حاضر شرکت هایی مثل فایرز به تازگی شروع به تولید بوستر کردند و ما در این زمینه در دنیا اول هستیم و بوستر این واکسن می تواند برای افرادی که قبلا این بیماری را گرفتند مصون سازی انجام دهد.

رئیس انستیتو پاستور با بیان اینکه در ۲۰ سال گذشته در انستیتو پاستور همکاری مشترکی با این موسسه کوبایی داشتیم، عنوان کرد: این واکسن امکان وصل کردن آنتی ژن های یک پروتئین حامل را دارد که تعداد شرکت هایی که می توانند این کار را انجام دهند کم تر از انگشتان دست است.

وی با بیان اینکه فازهای یک و دو نشان داده که این واکسن کارایی بالا و عوارض بسیار کمی دارد؛ عنوان کرد: امروز در هشت دانشگاه علوم پزشکی کشور انستیتو پاستور سه هزار نفر و در کل کشور ۲۴ هزار نفر وارد مطالعه می شوند که امیدواریم پس از مطالعات وارد فاز واکسیناسیون عمومی شویم.

بیگلری با بیان اینکه تولید را برای خردادماه آماده خواهیم داشت، گفت: واکسن چهارراه تهاتر علوم مختلف است و هر کشوری که واکسن می سازد در همه رشته ها پیشرفت می کند.

این محقق ایرانی خاطرنشان کرد: تجربه کرونا نشان داد که واکسن مقوله حاکمیتی است و نمی توان آن را خرید و مواردی پیش می آید که شما امکان خرید واکسن ندارید و نگاه به خارج در این موارد خسارت های جانی به همراه خواهد داشت.

انتهای پیام/