فعالیت ۶۵ اکیپ دامپزشکی در طرح تشدید نظارت بر بازار
فعالیت ۶۵ اکیپ دامپزشکی در طرح تشدید نظارت بر بازار
کارشناس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان با اشاره به اینکه ۶۵ اکیپ کار نظارت را انجام می‌دهند، گفت: ۳۵ اکیپ سیار و ۳۰ اکیپ ثابت با ١٠٠ نفر نیروی کارشناس در دو شیفت کاری از هشت صبح لغایت هشت شب در این طرح فعالیت می‌کنند.

ناصر براتی در گفت‌وگو با خبرنگار الماس در خصوص طرح تشدید نظارت و بازرسی دامپزشکی به مناسبت ایام نوروز و ماه مبارک رمضان اظهار کرد: در استان اصفهان هم‌زمان با سراسر کشور از ۱۳ اسفندماه ۱۴۰۱ لغایت پنجم اردیبهشت ۱۴۰۲ طرح تشدید نظارتی اجرا می‌شود..

کارشناس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان با اشاره به اینکه ۶۵ اکیپ کار نظارت را انجام می‌دهند، گفت: ۳۵ اکیپ سیار و ۳۰ اکیپ ثابت با ۱۰۰ نفر نیروی کارشناس در دو شیفت کاری از ۸ صبح لغایت ۸ شب در این طرح فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه ناظران بر کار کشتارگاه‌های دام و طیور نظارت دارند، گفت: همچنین بر مراکز طبخ و عمل‌آوری فراورده‌ای خام دامی از جمله هتل‌ها، رستوران‌ها، طباخی‌ها، خودروهای حمل فرآورده‌های خام دامی و مراکز عرضه نیز نظارت می‌شود.

براتی تصریح کرد: علاوه بر این، گشت‌های مشترک با سازمان تعزیرات، جهاد کشاورزی، شبکه‌های بهداشتی شهرستان‌ها و فرمانداری‌ها داشته و کمک حال ستاد تسهیلات نوروزی هستیم، مردم نیز می‌توانند اخبار و گزارش‌ها را در زمینه فرآورده‌های خام دامی به شماره ۱۵۱۲ اطلاع دهند.

کارشناس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان در ادامه افزود: حدود ۶۰۰ نفر از مسئولان فنی بهداشتی در این مدت فعال بوده و از تولید تا سفره را نظارت می‌کنند، حیطه فعالیت این نیروها در واحدهای مرغداری، واحدهای دامداری، پرورش آبزیان، کشتارگاه‌ها، مراکز تولید، عرضه و توزیع مواد خام دامی است.

وی با بیان این نکته که در این طرح تلاش می‌شود تا در این شرایط اقتصادی فرآورده‌های سالم و با کیفیت در دسترس مردم قرار گرفته و مردم دغدغه‌ای در این مورد نداشته باشند، گفت: در سال گذشته نیز این طرح در استان اصفهان اجرا شد.

ناصر براتی در ادامه افزود: اجرای طرح تشدید نظارت در سال گذشته منجر شد ۹ تن گوشت قرمز در کل استان و ۲۱ تن گوشت سفید اعم از مرغ، قطعات مرغ و ماهی از همه مراکز جمع‌آوری و معدوم شود همچنین در این رابطه ۸۴ پرونده قضایی تشکیل و به نتیجه رسید.

کارشناس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان توصیه کرد: مردم از مراکز مجاز فرآورده‌های خام دامی را تهیه کنند، اگر مورد خاصی مشاهده کردند از طریق شماره‌های اعلام شده گزارش کنند، همکاران ناظر در شبکه‌های دامپزشکی در مراکز شهرستان‌ها حضور داشته و رسیدگی می‌کنند.

انتهای پیام/ ز