فلفل‌های دلمه‌ای تولیدی استان اصفهان آزمایش شد/ هیچ سموم ممنوعه‌ای در تولیدات مشاهده نشد
فلفل‌های دلمه‌ای تولیدی استان اصفهان آزمایش شد/ هیچ سموم ممنوعه‌ای در تولیدات مشاهده نشد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: فلفل‌های دلمه‌ای استان را آزمایش کردیم و هیچ‌گونه مشکلی در این محصولات و محصولات بیولوژیک تولیدی استان هیچ گونه وجود نداشت و سایر محصولات هم کاملا سالم و استاندارد بود.

به گزارش الماس به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، ستاد گلخانه‌ای استان با حضور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، معاون بهبود تولیدات‌گیاهی، معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی، برخی مدیران جهاد شهرستان‌ها و نمایندگانی از دستگاه‌های مرتبط برگزار شد.

مهرداد مرادمند، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان‌ در این نشست اظهار کرد: در بحث گلخانه‌ها زمانی به طور مرتب، توصیه می‌شد که تولید از این طریق انجام شود اما اینکه فکر کنیم تمام مشکلات کم آبی با گلخانه قابل حل است، اشتباه است، برای احداث گلخانه باید به پارامترهای مختلف توجه داشت.

وی افزود: با آموزش باید تنوع محصولات را افزایش داد اما گاهی اوقات موضوعات اقتصادی شرایط را تغییر می‌دهد و تولید برخی محصولات را تغییر می‌دهد.

مرادمند افزود: فلفل استان را آزمایش کردیم و هیچ‌گونه مشکلی در این محصولات وجود نداشت، محصولات بیولوژیک تولیدی استان هیچ گونه موردی نداشت و سایر محصولات هم کاملا سالم و استاندارد بود. باید تلاش تولیدکنندگان را ارج نهاد و از آنها تشکر کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان تاکید کرد: اگر بتوان آب را به صورت مویرگی تحویل داد که خوب است اما وقتی نتوان چنین کرد باید از مسیرهای جاایگزین و ورود بخش خصوصی به دنبال رفع مشکلات از طرق دیگری بود. دولت باید نقش محوری داشته باشد اما موارد اجرایی را به بخش خصوصی بسپارد و در این زمینه امور را تسهیل کند.

وی تاکید کرد: برای هر شهرستان باید شرایط خاص خودش را در نظر گرفت و نمی‌توان برای تمامی نقاط یک نسخه واحد پیچید، علاوه بر گلخانه از موارد دیگری همچون پرورش دام‌های مقاوم به خشکی و… بهره برد تا مشکلات معیشتی کشاورزان کاهش یابد و پیگیر موارد هستیم تا به نتایج مناسب برسیم.

اصغر رستمی، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان نیز عنوان کرد: توجه ویژه به کشت‌های گلخانه‌ای وجود دارد و تلاش می‌شود شرایط مناسبی برای تولید فراهم‌ شود.

وی ادامه داد: جانمایی در برخی نقاط برای ایجاد گلخانه‌ها انجام شده اما موضوع اصلی در اجرای پروژه‌ها مربوط به منابع آبی است که امید است با برنامه‌ریزی، شرایط بهبود پیدا کند.

همچنین مهدی بارباز، مدیر شرکت شهرک‌های کشاورزی استان عنوان کرد: در هر هکتار گلخانه فلفل دلمه‌ای ۲۰۰ تن فلفل تولید می‌شود و گلخانه‌ها توجیه اقتصادی دارند و می‌توان از این ظرفیت بهره خوبی برد.

وی افزود: مشکلات و موانع بررسی شده و به دنبال کمک به بهبود شرایط هستیم؛ هم در غرب و هم در شرق اصفهان‌می‌توان با جانمایی مناسب و در غالب شهرک‌های مناسب می‌توان فعالیت‌ها را ادامه داد، البته موضوع اصلی آب است که باید در این‌خصوص تدابیری اندیشید.

انتهای پیام/