قیمت های مصوب در اختیار واحدهای صنفی اغذیه و ساندویچ فروشان قرار می گیرد
قیمت های مصوب در اختیار واحدهای صنفی اغذیه و ساندویچ فروشان قرار می گیرد
رئیس اتحادیه اغذیه و ساندویچ فروشان گفت: در نشستی که با کمیسیون نظارت، تعزیرات، انجمن حمایت از مصرف کننده و بازرگانی داشتیم، قیمتی را مصوب کردیم، در این هفته، قیمت ها را چاپ کرده و به دست اعضا می رسانیم تا طبق آن قیمت های مصوب، واحدها فروش داشته باشند.

مرتضی اساسی در گفت و گو با خبرنگار الماس در رابطه با چگونگی نظارت و بازرسی ها اظهار کرد: اتحادیه دارای اکیپ های بازرسی، کمیسیون فنی و کمیسیون حل اختلاف است، نظارت ها به صورت روزانه انجام می شود.

رئیس اتحادیه اغذیه و ساندویچ فروشان عنوان کرد: هفته ای یکبار جلسه داریم، در این جلسه نتیجه نظارت های بازرسان رصد و به تعزیرات بازرگانی ارسال می شود علاوه بر این، بازرسی و هیئت مدیره اتحادیه نیز به صورت مرتب در شهر بازرسی انجام می دهند.

اساسی بیان کرد: واحدهایی که موفق به اخذ پروانه نشده اند با راهور و اداره بهداشت به مشکل برخواهند خورد، راهور واحدهایی که در چهارراه یا ایستگاه های اتوبوس و تاکسی باشند را تایید نمی کند.

وی افزود: برخی افراد بدون اطلاع قبلی، در این فروشگاه های ممنوعه شروع به کار می کنند و به مشکل برمی خورند در صورتی که این افراد باید اول به اتحادیه مراجعه کنند و با راهنمایی اتحادیه آغاز به کار کنند.

مرتضی اساسی اذعان کرد: برخی از فروشگاه ها نیز از لحاظ بهداشتی و دستورات اداره بهداشت مشکلاتی دارند که حل شدنی نیست برای مثال وضعیت تهویه هوای برخی واحدها به گونه ای است که بهداشت تایید نمی کند و در این صورت شخص در عمل انجام شده قرار گرفته و متحمل هزینه شده است، ولی بهداشت قبولشان نمی کند.

رئیس اتحادیه اغذیه و ساندویچ فروشان با اشاره به اینکه ما پیگیر کار این واحد ها هستیم، تا کنون که قانونمند شدن این واحد ها به نتیجه نرسیده است، تصریح کرد: قیمت های جدید برای واحدهای ساندویچ فروشی لحاظ شده است.

اساسی ادامه داد: در نشستی که با کمیسیون نظارت، تعزیرات، انجمن حمایت از مصرف کننده و بازرگانی داشتیم، قیمتی را مصوب کردیم، در این هفته، قیمت ها رآ چاپ کرده و به دست اعضا می رسانیم تا طبق آن قیمت های مصوب، واحدها فروش داشته باشند.

وی توضیح داد: در قیمت گذاری ها، قیمت اصلی مواد اولیه مورد استفاده، روغن، نان و ضایعات نان، سس، دستمزد کارگر، هزینه آب و برق و سود سرمایه گذار را آنالیز و با توافق کمیسیون نظارت و بازرگانی قیمت ها را هماهنگ کردیم.

مرتضی اساسی با بیان اینکه روغن و آرد در بازار کم شده است، اشاره کرد: ساندویچ فروشان از وضعیت درآمدی راضی نیستند، هزینه ها بسیار بالا رفته، کرایه ها افزایش داشته، شایان ذکر است قیمت مواد اولیه مصرفی ساندویچ فروشان بروز است، بنابراین این قیمت های هماهنگ شده بر مبنای روز است و ممکن است بعدا افزایش یا کاهش داشته باشد.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: بسیاری از کسبه این شغل، در شرف تعطیل شدن هستند مخصوصا اصنافی که اجاره ای هستند بیشتر کنار می روند، اگر شخصی بخواهد بصورت عاقلانه تصمیم به انجام این کار بگیرد، اول باید مدتی را در این صنف به صورت شاگردی بگذراند.

اساسی گفت: اسمی برای ساندویچ فروشی باید انتخاب شود که تایید شده و بعد فرد اقدام به تابلوسازی کند تا در عمل انجام شده قرار نگیرد.

وی تاکید کرد: در شرایط کنونی، کمک دولت به اصناف می تواند موثر باشد چرا که این اصناف هستند که چراغ شهر را روشن نگه می دارند، مالیاتی که مصوب شده است به گونه ای است که اگر اجرایی شود دیگر کاسبی نمی تواند کار کند.

مرتضی اساسی در پایان خاطرنشان جرد: اصناف دو سه سالی است از همه جهت متضرر شده اند، کرونا و بازار تاثیر بدی روی این صنف داشت، همچنین به این دلیل که ساعت کاری کارگر زیاد است، در صنف ما آنگونه که باید، کارگر نیست.

انتهای پیام/

  • نویسنده : سمیه الماسی