مسافران از کسانی که به صورت سیار ساندویچ عرضه می‌کنند، خرید نکنند
مسافران از کسانی که به صورت سیار ساندویچ عرضه می‌کنند، خرید نکنند
رئیس اتحادیه اغذیه و ساندویچ‌فروشان اصفهان گفت: به مسافران و گردشگران توصیه می‌کنم از مغازه و سالن‌هایی که تحت پوشش اتحادیه هستند خرید کنند، پیشنهاد می‌کنم به‌هیچ‌وجه از افرادی که به‌صورت سیار اقدام به فروش ساندویچ، اغذیه‌جات و انواع خوراکی‌ها می‌کنند، خرید نکرده و با رعایت بهداشت در محیط و دقت در کیفیت غذا از امنیت غذایی خود و همراهان اطمینان حاصل کنند.

مرتضی اساسی در گفت و گو با خبرنگار الماس اظهار کرد: ماه پیش جلسه‌ای در خصوص تشدید نظارت‌های بهداشتی برگزار و در این جلسه مقرر شد بازرسی‌های مشترکی توسط بهداشت، نماینده اتحادیه اغذیه و ساندویچ‌فروشان، تعزیرات و بازرسی اتاق اصناف انجام شود.

رئیس اتحادیه اغذیه و ساندویچ‌فروشان اصفهان با اشاره به اینکه کمیسیون نظارت هنوز تصمیم نهایی برای ما نگرفته است، عنوان کرد: جلساتی نیز با اداره امربه‌معروف و اماکن داشتیم که مقرر شد افرادی به‌عنوان کشیک در ماه مبارک رمضان انتخاب و اغلب در سالن رستوران‌ها قرار داده شوند تا غذای بدون بو و سرد برای مسافران سرو شود.

اساسی بیان داشت: همچنین مقرر شد هتل‌ها، ساندویچ‌فروشان، واحدهای اغذیه و ساندویچ‌فروشی و در کل، تمام سالن دارهایی که امکان سرو غذا در سالن آن‌ها وجود دارد، اگر تخلف کرده و از دستورات پیروی نکنند تا آخر ماه مبارک رمضان پلمپ شوند.

وی در خصوص عجین شدن ماه رمضان و تعطیلات نوروزی افزود: مغازه‌هایی که پروانه کسب معتبر داشته و در مسیرهایی که مسافران عبور می‌کنند، باشند لیستشان را تهیه و برای اماکن رد کرده‌ایم، منتظر تأییدیه هستیم تا به این واحدها اطلاع‌رسانی کنیم برای ثبت نام به اماکن مراجعه کنند تا به‌صورت استتار شده اقدام به میزبانی از مهمانان نوروزی کنند.

مرتضی اساسی تصریح کرد: واحدهای صنف ما از یک ساعت مانده به اذان مغرب تا پاسی از شب می‌توانند فعالیت کنند، در حال حاضر مجوز گرفتیم این واحدها تا ساعت یک بامداد خدمات‌دهی داشته و درتلاشیم بیشتر از یک نیز باشد.

رئیس اتحادیه اغذیه و ساندویچ‌فروشان استان اصفهان با اشاره به اینکه عمده تخلفات واحدهای صنفی گران‌فروشی بوده است، ادامه داد: شهروندان اگر تخلفی از واحدهای صنفی اغذیه و ساندویچ‌فروشان ببینند می‌توانند مورد را به شماره ۱۹۰ یا ۰۹۱۳۳۰۱۸۴۷۷ گزارش کنند.

اساسی متذکر شد: با توجه به اینکه گشت‌های نظارتی مشترک بوده، بین چند گروه از اتحادیه‌ها و سازمان‌ها و ارگان‌ها است و همچنین گروهی وارد عمل می‌شویم، کمبودی از بابت بازرس نداریم چرا که هربار یکی از خیابان‌ها را هدف قرار داده و به بازرسی واحدها می‌پردازیم.

وی  به مسافران و گردشگران توصیه کرد: از مغازه و سالن‌هایی که تحت پوشش اتحادیه هستند خرید کنند، پیشنهاد می‌کنم به‌هیچ‌وجه از افرادی که به‌صورت سیار اقدام به فروش ساندویچ، اغذیه جات و انواع خوراکی‌ها می‌کنند، خرید نکرده و با رعایت بهداشت در محیط و دقت در کیفیت غذا از امنیت غذایی خود و همراهان اطمینان حاصل کنند.

مرتضی اساسی ادامه داد: عمده نظارت ما روی کیفیت غذا و بعد از آن به قیمت‌ها طبق نرخ نامه است، مراجعان باید از فروشندگان بخواهند قیمت‌ها طبق نرخ نامه باشد ولی ممکن است با توجه به بروز بودن قیمت مواد اولیه حدود ده الی ۱۵ درصد افزایش داشته باشد.

رئیس اتحادیه ساندویچ‌فروشان اشاره کرد: کارت بهداشت، مجوز اتحادیه و مجوز اماکن باید در دید مشتری قرار داشته باشد، تمام افراد حاضر در سالن، آشپزخانه، کارکنان و حتی صندوق‌داران باید کارت بهداشت داشته باشند در غیر این صورت جریمه تعزیراتی خواهند شد.

اساسی اعلام کرد: اگر به‌واسطه گشت نظارتی یا حتی گزارش تخلف تلفنی به واحدی مراجعه کنیم، باید تمام موارد مورد نیاز جهت بازرسی را همراه با فاکتور به جهت آنالیز کامل تحویل ما دهد تا تأیید کنیم، اگر تأیید نکنیم تعزیرات وارد عمل می‌شود.

وی متذکر شد: خوشبختانه کاری که توانستیم برای صنفمان انجام دهیم این است که اگر قبل از جریمه شدن واحد صنفی، آنالیز و بررسی فاکتور خرید را تائید کنیم، وی مورد بخشودگی قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/ی