مرغ منجمد برای تنظیم بازار پیش بینی شده است/ نگرانی برای بازار گوشت مرغ در شب عید وجود ندارد
مرغ منجمد برای تنظیم بازار پیش بینی شده است/ نگرانی برای بازار گوشت مرغ در شب عید وجود ندارد
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان اصفهان در رابطه با تدابیر اتخاد شده برای مدیریت بازار گوشت مرغ شب عید اصفهان توضیحاتی داد.

حسین ایراندوست در گفت و گو با خبرنگار الماس اظهار کرد: در حال حاضر ظرفیت جوجه ریزی، تولید و کشتار خوبی در استان وجود دارد همچنین وضعیت فراوانی و قیمت مرغ در استان به خوبی مدیریت می شود.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان اصفهان عنوان کرد: استان اصفهان جز استان هایی است که پایین ترین قیمت مرغ را بین استان های دیگر داراست که قابل مشاهده در سایت  ITP  است.

ایراندوست با اشاره به برگزاری جلساتی که یک روز در میان در استان برگزار می شود، خاطرنشان کرد: هماهنگی های بسیار خوبی بین دستگاه های اجرایی، سازمان جهاد کشاورزی، دامپزشکی، اداره کل پشتیبانی امور دام، دستگاه نظارتی، مجموعه استانداری، اتحادیه مرغداران گوشتی، انجمن صنف کشتارگاه ها و اتحادیه گوشت مرغ صورت گرفت.

وی با اشاره به اینکه اجازه خروج گوشت مرغ یا مرغ زنده بدون اجازه و هماهنگی سازمان جهاد کشاورزی وجود ندارد، افزود: برای بازار شب عید نگرانی وجود ندارد ذخیره مرغ با پشتیبانی امور دام در سطح کشور انجام شده است و مقدار قابل توجهی مرغ ذخیره شده که در صورت نیاز و اجازه، در بازار عرضه می شود.

حسین ایراندوست بیان کرد: در صورت لزوم برای ارسال مرغ  به استان های دیگر هماهنگی بین جهاد استان اصفهان و جهاد استان مقصد انجام می گیرد تا مطمئن شویم مرغ با قیمت تنظیم بازاری در استان مقصد توزیع می شود.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان اصفهان اذعان کرد: به اندازه کافی مرغ گرم در بازار توزیع می شود و فعلا نیازی به توزیع مرغ منجمد در بازار نیست در دو سه روز گذشته آمار کشتار استان بسیار قابل توجه بود.

ایراندوست با اشاره به اینکه نهاده صد در صدی به مرغداران اختصاص پیدا کرده است، گفت: حجم زیادی از نهاده برای دامداری های گوشتی نظیر گاوداری های شیری، گوسفندداری ها و مرغداری های استان در حال توزیع است.

ایراندوست گفت: شرایط فراوانی و انتقال نهاده در استان خوب است و مطمئنا شب عید را به خوبی سپری می کنیم.

حسین ایراندوست تصریح کرد: قبلا گفته بودیم کشتار مرغ را از ۴۰ روزگی شروع کنند اما الان اطلاع رسانی شد از ۴۵ روزگی مرغ را با حداقل وزن دو کیلو و ۳۵۰‪‪ گرم کشتار کنند مرغداری ها نهایتا ۵ روز وقت دارند مرغ را به کشتارگاه تحویل دهند.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان اصفهان عنوان کرد: عملکرد مرغداری ها در سالن و مدیریت متفاوت است و ممکن است مرغ هایی که سن‌شان یکی است وزن های متفاوتی داشته باشند اگر مرغ ها از نظر دامپزشکی و بهداشتی مشکل خاصی نداشته باشند بارگیری شده و تحویل کشتارگاه داده می شود.

انتهای پیام