نظارت بهداشتی و شرعی بر استحصال بیش از ۱۲ هزار تن گوشت قرمز در شهرستان اصفهان
نظارت بهداشتی و شرعی بر استحصال بیش از ۱۲ هزار تن گوشت قرمز در شهرستان اصفهان
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ابراز داشت: در سال 99 در کشتارگاه های دام زیر مجموعه این شهرستان بیش 234 هزار 767 راس دام سبک وسنگین کشتار شده است.

به گزارش الماس به نقل از روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان، دکتر سید اکبر حسینی اظهار کرد: در ۱۲ ماه سال ۹۹ تعداد ۲۳۴ هزار و ۷۶۷ راس دام سبک و سنگین در کشتارگاه های دام شهرستان کشتار و مقدار ۱۲ میلیون و ۱۳ هزار و ۷۷۳ کیلوگرم گوشت قرمز سالم و بهداشتی از کشتارگاه دام شهرستان استحصال گردیده است.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان عنوان کرد: این مقدار گوشت قرمز حاصل کشتار ۲۰۴ هزار و ۴۳۶ راس دام سبک، ۲۶ هزار و ۱۴۵ راس دام سنگین و ۳ هزار و ۹۱۶ قطعه شتر مرغ می باشد.

حسینی ابراز داشت: نظارت بهداشتی بر کشتار دام قبل از کشتار و بعد از کشتار از وظایف مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی مستقر در کشتارگاه ها است.

وی افزود: نظارت بهداشتی به صورت مستمر نظارت عالیه توسط کارشناسان این شبکه اعمال می گردد و پس از نگهداری لاشه ها در پیش سرد به مدت ۲۴ ساعت و درج مهر دامپزشکی توسط ماشین حمل گوشت به فروشگاه های مجاز عرضه فرآورده های خام دامی حمل می شود.

سید اکبر حسینی بیان کرد: از همشهریان عزیز تقاضا می شود جهت پیشگیری از وقوع بیماری های مشترک بین انسان و دام خصوصا تب کریمه کنگو گوشت قرمز مصرفی خود را از فروشگاه های تحت نظارت و مورد تایید دامپزشکی تهیه و مصرف نمایند.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان ادامه داد: شایان ذکر است شهرستان اصفهان با دارا بودن پنج باب کشتارگاه دام صنعتی و سنتی ۱۵ درصد کشتارگاه های دام استان را شامل می شود.

انتهای پیام/