به گزارش الماس به نقل از روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان، دکتر سید اکبر حسینی اظهار کرد: در ۱۲ ماه سال ۹۹ تعداد ۲۳۴ هزار و ۷۶۷ راس دام سبک و سنگین در کشتارگاه های دام شهرستان کشتار و مقدار ۱۲ میلیون و ۱۳ هزار و ۷۷۳ کیلوگرم گوشت قرمز سالم و بهداشتی از کشتارگاه دام شهرستان استحصال گردیده است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان عنوان کرد: این مقدار گوشت قرمز حاصل کشتار ۲۰۴ هزار و ۴۳۶ راس دام سبک، ۲۶ هزار و ۱۴۵ راس دام سنگین و ۳ هزار و ۹۱۶ قطعه شتر مرغ می باشد.
حسینی ابراز داشت: نظارت بهداشتی بر کشتار دام قبل از کشتار و بعد از کشتار از وظایف مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی مستقر در کشتارگاه ها است.
وی افزود: نظارت بهداشتی به صورت مستمر نظارت عالیه توسط کارشناسان این شبکه اعمال می گردد و پس از نگهداری لاشه ها در پیش سرد به مدت ۲۴ ساعت و درج مهر دامپزشکی توسط ماشین حمل گوشت به فروشگاه های مجاز عرضه فرآورده های خام دامی حمل می شود.
سید اکبر حسینی بیان کرد: از همشهریان عزیز تقاضا می شود جهت پیشگیری از وقوع بیماری های مشترک بین انسان و دام خصوصا تب کریمه کنگو گوشت قرمز مصرفی خود را از فروشگاه های تحت نظارت و مورد تایید دامپزشکی تهیه و مصرف نمایند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان ادامه داد: شایان ذکر است شهرستان اصفهان با دارا بودن پنج باب کشتارگاه دام صنعتی و سنتی ۱۵ درصد کشتارگاه های دام استان را شامل می شود.
انتهای پیام/