نظارت مستمر بازرسان از واحدهای صنفی/ حداقل متراژ برای واحد فروش بستنی ۴۰ متر است
نظارت مستمر بازرسان از واحدهای صنفی/ حداقل متراژ برای واحد فروش بستنی ۴۰ متر است
رئیس اتحادیه تولید و فروش بستنی گفت: اولین اقدام ما این است که بازرسانمان را می فرستیم تا از محیط بازدید کنند و مطمئن شوند مکان، متراژ مورد نیاز را دارا هست یا خیر، قابل ذکر است حداقل متراژ برای فعالیت در این صنف ۴۰ متر است و پس از تایید بازرسانمان، نامه و تاییدیه برای بهداشت و دارایی صادر می کنیم.

محمود رنجبر در گفت و گو با خبرنگار الماس اظهار کرد: در سطح شهر چند بازرس مردمی و همچنین دو بازرس رسمی داریم که برگرفته از خود اتحادیه هستند و در سطح شهر مشغول نظارت و انجام وظیفه هستند، بازرسان ذکر شده روزانه نظارت بر اصناف و واحدها را انجام می دهند.

رئیس اتحادیه تولید و فروش بستنی عنوان کرد: از بهداشت و اماکن نیز با اتحادیه بصورت هماهنگ بازرسی انجام می شود، بازرسان حین نظارت افراد متخلف و افرادی که پروانه فعالیت ندارند را شناسایی و به آن ها اخطار می دهند، سپس بازرسان به اتحادیه آمده و با گزارش کردن متخلفان، برای آن ها پرونده تشکیل می دهیم و به این صورت، آنهایی که پروانه کسب ندارند را پروانه دار می کنیم.

رنجبر بیان کرد: برخی واحدهای متخلف، تداخل صنفی انجام می دهند که تخلف به حساب می آید، به این افراد دعوتنامه می دهیم تا به اتحادیه مراجعه کنند و با مشاوره به آنان تفهیم می کنیم که تداخل صنفی چیست و در صورت تفهمیم شخص، از وی تعهد گرفته ولی اگر تداخل صنفی را قبول نکرد، وی را به اماکن ارجاع می دهیم.

وی افزود: قیمت اقلام صنف بستنی و آبمیوه ها به این دلیل که جز سبد کالا نیست بصورت آزاد تعیین می شود ولی اتحادیه بصورت ویژه روی این قیمت ها نظارت می کند، در حال حاضر قیمت مواد اولیه این صنف در حال افزایش است و باید منتظر بمانیم ببینیم قیمت ها چگونه تعیین می شود تا روی آن افزایش قیمت ها، نظارت داشته باشیم.

محمود رنجبر تصریح کرد: شخصی که بخواهد در صنف فروش آبمیوه و بستنی فعالیت کند، باید ابتدا به اتحادیه مراجعه کند تا به شخص تفهیم کنیم چه کاری باید انجام دهد تا به مشکل برنخورد، شخص باید تعدادی از مدارک را برای ما بیاورد تا طبق روال و ضوابط قانونی کارهایش را انجام دهیم.

رئیس اتحادیه تولید و فروش بستنی اذعان کرد: اولین اقدام ما این است که بازرسانمان را می فرستیم تا از محیط بازدید کنند و مطمئن شوند مکان، متراژ مورد نیاز را دارا هست یا خیر، قابل ذکر است حداقل متراژ برای فعالیت در این صنف ۴۰ متر است و پس از تایید بازرسانمان، نامه و تاییدیه برای بهداشت و دارایی صادر می کنیم.

رنجبر خاطر نشان کرد: سپس شخص باید خود را به دارایی و بهداشت معرفی کرده و نهایتا پس از اعلام این دو اداره، کلاس های آموزشی وجود دارد که شخص باید در آن شرکت کند و نهایتا پروانه کسب را صادر می کنیم.

وی متذکر شد: از شهروندان می خواهیم در صورت مشاهده هر گونه تخلف در واحد های تولید و فروش بستنی، با شماره ۳۲۲۵۹۲۱۸ تماس گرفته و مورد را گزارش کنند تا بازرسان را سریعا به محل بفرستیم تا روی محل مورد نظر نظارت و بازرسی انجام دهند.

انتهای پیام/