به گزارش الماس به نقل از روابط عمومی حوزه هنری استان اصفهان، استاد محمد موحدیان عطار با اشاره به اینکه به کار هنری از کودکی علاقه داشته و انقلاب زمینه رشد آثار هنری وی را فراهم کرده است، گفت: ۶۰ اثر از این آثار به عنوان مجموعه «فریاد انقلاب» در سال ۵۹ تولید و به نمایش گذاشته شد که بازخورد بسیار خوبی داشت همچنین آثار در دهه فجر ۱۳۶۰ در توحیدخانه (دانشگاه هنر) نیز به نمایش گذاشته شد.
وی تصریح کرد: دیدن مجدد این آثار برای من تازگی داشت و وقتی به گذشته بازمی گردم که چه انگیزه و همتی مرا واداشت که این مجموعه را تولید کنم به این نتیجه می رسم که همه از الطاف و عنایت الهی بوده است.
این هنرمند برجسته انقلابی تاکید کرد: اسم این نمایشگاه پیشنهاد دوستان بود که با توجه به بعد گرافیکی آثار انتخاب شد و با توجه به مبهم بودن اسم سبب جذب مخاطب برای دیدن نمایشگاه خواهد شد.
وی ضمن توضیح روند تولید این مجموعه و به نمایش گذاشتن برخی از این آثار در همان سالها خاطرنشان کرد: در آن زمان گستردگی رشته گرافیک به این وسعت نبود و من نیز گرافیست نبودم و این مجموعه در میان سالهای ۶۰ تا ۶۵ در تهران و بسیاری از استانها از جمله در تالار وحدت، برج آزادی و فرهنگسرای نیاوران تهران به نمایش گذاشته شد.
موحدیان عطار این مجموعه را آغازی برای تولید پوسترهای انقلابی و دفاع مقدس و مجموعه کتیبه های ماندگار خود دانست.
این هنرمند خاطرنشان کرد: هنرمند باید سیاست بداند ولی نباید اسیر دست سیاستمداران شود و اگر قبول کنیم هنر و اثر هنری برگرفته از درونیات و منویات هنرمند است پس هنرمند می تواند با درونیات سیاسی هم باشد.
وی اظهار امیدواری کرد که نمایش این مجموعه و همچنین بستر مناسبی که حوزه هنری فراهم کرده است بتواند جوانان را گرد هم آورد تا به خلق آثار ارزشمند بپردازند.
انتهای پیام/