به گزارش الماس، محمد نورصالحی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در ۵۲ هفته ای که گذشت ما ۵۱ جلسه علنی و ۷۸ جلسه تلفیق داشتیم که این جلسات اصل مصوبات شورا بود، با ۷ کمیسیون فعال با حضور ۵ عضو و کمیسیون آب با ۹ عضو در سال گذشته جلسات مستمری داشتیم، در هر کمیسیون ۴ تا ۵ کارگروه تلاش خوبی در حوزه های مختلف مدیریت شهری در سال گذشته داشتند.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه در حوزه شهرسازی و معماری اتفاقات خوبی افتاد، تصریح کرد: فرآیند مکانیزه شهرسازی از گذشته انجام شده بود که در این دوره، از اول تیر ماه صدور پروانه غیر حضوری شروع شد و ما تا پایان امسال همه خدماتی که در حوزه شهرسازی است را به صورت غیر حضوری خواهیم داشت.
نورصالحی با اشاره به مزایای این نوع صدور پروانه گفت: در حوزه بازآفرینی شهری و بافت های تاریخی، سازمان میراث فرهنگی کاملا با ما همراه بوده و با توجه به کارگروه های مشترکی که هر هفته با حضور شهردار تشکیل می شود، سعی کردیم هماهنگی و فعالیت بهتری در این زمینه داشته باشیم.
* خط دو مترو ۴۰ درصد پیشرفت داشته است
محمد نورصالحی عنوان کرد: در حوزه حمل و نقل، خط یک مترو فعال بود و سعی شد یک ساعت بیشتر یعنی تا ساعت ده شب فعالیت مترو را داشته باشیم و همچنین روزهای تعطیل نیز فعال باشد؛ خط دو مترو نیز به عنوان یک پروژه عمرانی ۴۰ درصد پیش رفت داشته، سعی شد تعطیلی در این پروژه نباشد و با جدیت دنبال شود.
نورصالحی توضیح داد: اواخر سال ۱۴۰۰ بود که یک قرارداد با شرکت داخلی تولیدکننده بسته شد، طبق قرارداد کل تجهیزات ناوگان، مکانیک کار و تاسیسات برقی خط دو مترو در مدت ۴۰ ماه تجهیزات لازم را با رقمی در حدود ۶۸۰ میلیون یورو تامین می کند.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در حوزه اتوبوسرانی، در سال ۹۶ میانگین تعداد اتوبوس ۱۲۰۰ دستگاه و میانگین عمر آنها کمتر از ۵ سال بود که سال گذشته ۶۰۰ اتوبوس با میانگین عمر ۱۰ سال در حال سرویس دهی بودند؛ سال گذشته وزارت کشور به کمک شهرداری آمد و شهرداری اصفهان توانست ۱۷۳ اتوبوس نو خریداری کند که سهم شهرداری نقد پرداخت شده و قرار است در طول امسال تحویل شود.
محمد نورصالحی بیان داشت: امسال حدود ۱۰۰ دستگاه میدل باس خریداری شده که ۵۰ دستگاه تا مهر ماه و الباقی تا پایان سال تحویل داده می شود، قرار شده با مشارکت بخش خصوصی، بازسازی ناوگان و خرید اتوبوس، این ۶۰۰ اتوبوس به ۱۰۰۰ اتوبوس افزایش پیدا کند.
* بودجه ای که در سال جاری در حوزه حمل و نقل پیش بینی شده حدود چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه مجموعه بودجه ای که در سال جاری در حوزه حمل و نقل پیش بینی شده حدود چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است، گفت: شورا و شهرداری به جد پای شفافیت درآمدهای شهرداری و پرداخت هزینه ها ایستاد، بحث شفافیت درآمدهای شهرداری و پرداخت پروانه توسط مردم قبلا سلیقه ای بود و همچنین سو استفاده هایی مطرح می شد که این یک دغدغه برای اعضای شورا بود.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: نگرانی هایی در این زمینه وجود داشت که شاید درآمد شهرداری کاهش پیدا کند، در این میان مجموعه مدیریت شهری و شورا این شفافیت را پذیرفت که حتی اگر با درصد کمی درآمد شهرداری کاهش پیدا کند، ولی این اقدام انجام شود.
وی با اشاره به سامانه سوت زنی که از دیگر اقدامات شورای شهر بوده است و با بیان اینکه مواردی در این سامانه ثبت شده و مفید بوده است و گزارشات مردمی در این سامانه ثبت می شود، گفت: در حمایت از شرکت های دانش بنیان، مصوبه ای داشتیم که اگر شاکی نداشته باشند می توانند در ساختمان های مسکونی مانند پزشکان مستقر شوند و همچنین مصوبه الزام به شهرداری داشتیم که بتواند همه نیازهای خودش را تاجایی که دانش بنیان ها تولید می کنند، از آن ها تامین خدمات کند.
وی عنوان کرد: کمیسیون آب و مناطق محروم در این دوره تشکیل شد و با حدود ۳۸ جلسه ای که تشکیل شد پیگیری آب را حتی در سطح ملی انجام داد که این وظیفه مدیران استانی و ملی است، دبیرخانه فرهنگی زاینده رود نیز در این دوره تشکیل شد.
* صدور پروانه برای هتل ها با ۹۹ درصد تخفیف
محمد نور صالحی در ادامه این نشست اظهار کرد: مصوبه ای برای هتل ها در رابطه با صدور پروانه ها داشتیم که به هتل ها ۹۹ درصد تخفیف داده شده است که می تواند به گردشگری کمک کند.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان عنوان کرد: در این مدت با همکاری دستگاه های مسئول، بودجه و اقدامات برای مقابله با کارتن خوابی اختصاص یافته و شرایط بهتر شده است، در حال حاضر نیز با کمک مردم و محل های که پیش بینی شده، این کارتن خواب ها از سطح شهر به آن منتقل می شوند.
نورصالحی بیان کرد: در سامانه سوتی زنی ۱۸۰۰ نفر به این سامانه و با تلفن ۳۸۹۰ تماس داشتنه اند که عمده این تماس ها معضلات شهری بوده و تخلف نبوده و باید با ۱۳۷ تماس می گرفتند، حدودا ۳۰ تماس در رابطه با پیگیری شهرداری درست بود و تنها ۱۵ تماس به صورت واقعی معضلی را مطرح کرده بودند که پیگیری شد.
وی توضیح داد: دو پروژه کلان نیمه تمام داشتیم که حلقه حفاظتی و خط دوم مترو است و این دو طرح از گذشته وجود داشته، با طرح هایی که در حال اجراست مقرر شد آن قسمتی که در شهر اصفهان است انجام شود؛: مقرر شد طرح تعریض پل فردوسی مجددا بررسی شود، مقداری از تعریض در گذشته انجام شده و در ادامه با بررسی تصمیم گیری شود.
نورصالحی با بیان اینکه اگر یک نفر ۲۰ نوبت در طول یک ماه در مترو کارت زده باشد، ۱۰ درصد از آن مبلغ برگشت داده می شود، گفت: امیدواریم با برنامه ریزی هایی که انجام دادیم پارکینگ توحید قبل از مهرماه به اتمام برسد، پروژه های جدید نیز شامل تکمیل رینگ سوم از میدان لاله تا پل چمران در نظر گرفته شده و همچنین ادامه خط یک مترو نیز در حال انجام است، علاوه بر این روی اتصال خط یک مترو به بهارستان متمرکز شدیم.
محمد نورصالحی در رابطه با اجرای طرح جدید جمع آوری پسماندهای خانگی طبق روزهای زوج و فرد هفته و میزان انطباق آن تصریح کرد: طرح جمع آوری پسماند تر در گذشته نیز مشکلاتی از جمله اشتباهات شهروندان در زمان بیرون گذاشتن را به همراه داشته است.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان عنوان کرد: افزون بر این، کارکنان این بخش نیز از هیچ اوقات فراغت و تعطیلی برخوردار نبودند، جمع آوری پسماند تر در بسیاری از شهرها هفتگی جمع آوری می شود ولی در اصفهان سه روز در هفته است؛ گزارشها نشان میدهد بیش از ۹۰ درصد شهروندان طبق زمانبندی اعلام شده با طرح جمع آوری پسماند تر همکاری دارند و امیدواریم سایرین نیز با این طرح جدید همراهی کنند.
نورصالحی گفت: حداقل ۱۲ پروژه فعال بزرگ در سطح شهر داریم، حدود ۵۸ پروژه آماده بهره برداری است و به زودی حدود ۱۴ پروژه عمرانی جدید نیز آغاز به کار خواهد کرد که هفت تا از این پروژه ها بزرگ است.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود مورد تعداد افراد متخلف شناسایی شده گفت: تعداد افرادی که با آنها برخورد شده ۴۳ نفر هستند که ۱۵ نفر از آنها خارج از شهرداری هستند هرچند این تعداد از میان کارمندان زیاد شهرداری، تعداد بسیار اندکی هستند و البته کارکنانی نیز که به خوبی وظایف خود را انجام و ارائه خدمات می کنند مورد تشویق قرار می گیرند.
نورصالحی با بیان اینکه هیچگونه استخدام فامیلی در شهرداری و شورای شهر انجام نشده است، تصریح کرد: تفاهمنامهای داشتیم تا ایستگاههای شارژ اتوبوسها و اتوبوسهای برقی را ایجاد کنیم، در این راستا ۷ ایستگاه برای شارژ جانمایی شده است همچنین برای خرید اتوبوسها پیگیریم و با توجه منع خرید از خارج، چند شرکت بهدنبال ساخت اتوبوس برقی رفتهاند اما هنوز تولید بهصورت انبوه آغاز نشده است.
انتهای پیام/