به گزارش الماس خبر به نقل از روابطعمومی و امور بینالملل استانداری اصفهان، مهدی جمالینژاد روز چهارشنبه در دیدار با مدیرعامل شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی کشور با اشاره به اهمیت اصفهان به واسطه صنایع مادر اظهار کرد: استان اصفهان در بین سایر استانهای کشور وضعیت متفاوتی دارد و بسیاری از پروژههای تسهیلگر نیروگاههای برق به سرانجام نرسیده است.
جمالی نژاد ضمن گلایه شدید از عدم توجه به مطالبات و دغدغه های مردم اصفهان، افزود: سالهای گذشته موضوع سیکل ترکیبی نیروگاه شهید منتظری اصفهان مطرح بوده است؛ اما اکنون پس از سالها با وجود وضعیت حاد آلایندگی در اصفهان و مصرف مازوت این اقدام به سرانجام نرسیده است و جملگی اجرای برخی پروژه ها بالقوه مانده است.
استاندار اصفهان تصریح کرد: از یک سو نگران وضعیت تأمین آب شرب در اصفهان و از سوی دیگر تأمین برق و گاز در اصفهان هستیم و این در حالی است که مدیریت این وضعیت در اصفهان با صبوری و سعهصدر مردم تاکنون محقق شده اما آستانه تحمل مردم نیز حدی دارد و متولیان امر باتوجه به دستورات اکید ریاست محترم جمهور و معاون محترم اول بایستی به شرایط و موقعیت اصفهان توجه بیشتری داشته باشند.
اکبر صالحی معاون امنیتی استاندار اصفهان نیز بیان کرد: یکی از دغدغههای بزرگ ما واحدهای صنعتی هستند؛ زیرا بیشترین واحد تولیدی و صنعتی کشور با ۱۰ هزار واحد، در اصفهان واقع شده است و قطعیهای مکرر برق و نیز کمبود آب و حجم آلودگیها مزید بر علت اتفاقات شده است.
وی با تأکید به اینکه باید عدالت کشوری رعایت شود، بیان کرد: به نظر میرسد استان اصفهان از عدالت لازم در تخصیص منابع برخوردار نبوده و لازم است مدیریت عمومی انرژی در حوزه آب و برق به خود اصفهان واگذار شود.
معاون امنیتی استاندار اصفهان تصریح کرد: ناترازیهای برق و گاز در زمستان موجب شده است که نارضایتی فعالان بخش اقتصادی و نیز صنعتی را به دنبال داشته باشد که درخواست میشود دراینخصوص توجه بیشتری صورت گیرد.
هدف ما پایداری، توسعه و افزایش تولید برق در کشور است
ابوالفضل عسگری مدیرعامل شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی کشور دراین دیدار با تأکید بر اینکه هدف ما در این دوره پایداری، توسعه و افزایش تولید برق خواهد بود، گفت: بر اساس برنامهریزی انجام شده، ظرفیت نیروگاههای حرارتی برای رفع ناترازی میان تولید و مصرف برق افزایش خواهد یافت.
وی ادامه داد: بر اساس برنامهریزی صورتگرفته مقرر شده بود تا ۲۰ هزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی از طریق منابع صندوق توسعه ملی احداث شود که رقم تحققیافته در این بخش کمتر از ۱۲ هزار مگاوات است.
مدیرعامل شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی کشور با اشاره به اینکه طرح و برنامههای مختلفی از جمله ساخت نیروگاهها را در این دوره مدیریت داشتیم، افزود: با توجه به مشکلات موجود تا کنون به دنبال تأمین سوخت بودهایم و ظرفیت مخازن سوخت ۲۹۳ میلیون لیتر شده است.
انتهای پیام/ف