به گزارش الماس مجید قاسمی با اعلام این خبر توضیح داد: در سازمان مدیریت پسماند اعمال مدیریت بر شیرابه به عنوان یکی از معضلات زیست محیطی همواره دغدغه ای حائز اهمیت و مورد توجه بوده است و ضمن اجرای تدابیری برای مدیریت این شیرابه، بررسی ها جهت استفاده بهینه و تصفیه آن هم در دستور کار قرار داشته است.
وی ادامه داد: شیرابه از دو منبع وارد سایت های کارخانه می شود که منبع اول سالن دریافت پسماند و منبع دوم تولید شیرابه در محل سایت بلوغ مواد آلی در زمان تجزیه آنها است و که از این دو منشأ به طور متوسط روزانه بین ۲۰ تا ۴۰ متر مکعب در فصول مختلف سال شیرابه تولید می شود.
قاسمی در خصوص مراحل مختلف مدیریت شیرابه توسط سازمان مدیریت پسماند، توضیح داد: اولین گام در مدیریت شیرابه جمع آوری اصولی آن و انتقال به مخازن یا لاگن های استاندارد به منظور جلوگیری از نفوذ شیرابه به زمین است و در مرحله دوم هم موضوع تصفیه شیرابه مطرح می شود.
معاون فنی و پردازش سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان اضافه کرد: سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان در حال حاضر ۲ پروژه عمرانی مهم به ارزش حدود ۴۰ میلیارد ریال را در دستور کار دارد که پروژه اول عملیات احداث ۳ عدد لاگن تبخیری با حجم هر لاگن ۴۰۰۰ متر مکعب است که در حال حاضر ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
وی به دیگر پروژه مرتبط با این موضوع نیز اشاره کرده و افزود: احداث کانال های بتنی از محل سالن دریافت تا لاگن های تبخیر به طول ۵۰۰متر و همچنین احداث حوضچه ته نشینی با پیشرفت ۷۰درصدی به عنوان پروژه دیگر در حال انجام است و پیش بینی می شود این دو پروژه تا پایان سال به اتمام رسیده و مورد بهره برداری قرار گیرد.
قاسمی اضافه کرد: با انجام این پروژه ها عملیات جمع آوری و نگهداری شیرابه به داخل لاگن های غیر قابل نفوذ بطور کامل و ازتمام سایت ها انجام می گیرد.
انتهای پیام