پژوهشکده زنبور عسل در شهرستان خوانسار راه اندازی می‌شود
پژوهشکده زنبور عسل در شهرستان خوانسار راه اندازی می‌شود
وزیر جهاد کشاورزی گفت: پیگیری بیمه زنبورداران انجام شده و امیدواریم به زودی در این زمینه اتفاقات خوبی رقم بخورد علاوه بر این، پژوهشکده زنبور عسل در شهرستان خوانسار راه اندازی شود.

به گزارش الماس به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، سید جواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی در سفر یکروزه به استان اصفهان در فرمانداری خوانسار گفت: خوانسار شهرستان استثنایی در استان اصفهان است و بزرگترین ظرفیت خوانسار علاوه بر منابع طبیعی نیروی انسانی توانمند آن است.

وی افزود: چشمه‌زارهای این شهرستان علیرغم شرایط تغییر اقلیم در استان اصفهان حائز اهمیت است و شرایط بهتری را ایجاد کرده و البته این مهم وظیفه ما سنگین می‌کند تا بتوانیم از منابع آبی به بهترین شکل استفاده کنیم.

به گفته وی، این مهم منابع بکری است که برای آینده غذای استان اصفهان فوق العلاده دارای اهمیت است و وظیفه داریم از این مناطق حداکثر بهره برداری را داشته باشیم.

ساداتی‌نژاد درباره تولید عسل در شهرستان خوانسار، گفت: این شهرستان قطب بزرگی در تولید عسل در کشور به شمار می رود و ۲۰ درصد عسل کشور در این شهرستان تولید می شود ناگفته نماند که عسل یک غذا به شمار می‌رود و ظرفیت صادراتی خوب برای این محصول وجود دارد.

به گفته وی، اخیرا با توجه به ارتباطات بخش بین الملل وزارت جهاد کشاورزی، پروتکل صادرات عسل به چین را امضا کرده‌ایم که سبب اتفاقات خوبی در حوزه اشتغال، صادرات و ارز آوری خواهد شد.

وزیر جهاد کشاورزی با توجه به اهمیت زنبور عسل، تصریح کرد: زمینه پرداخت تسهیلات به زنبورداران این شهرستان فراهم شود‌.

به گفته وی، پیگیری بیمه زنبورداران نیز انجام شده و امیدواریم به زودی در این زمینه اتفاقات خوبی رقم بخورد علاوه بر این، پژوهشکده زنبور عسل در شهرستان خوانسار راه اندازی شود.

وی با اشاره به اجرای طرح مردمی سازی یارانه‌ها و ایستادگی دامداران و مرغداران در این طرح، افزود: در تلاش برای حمایت دامداران و مرغداران هستیم؛ در مرحله اول ۱۰هزار میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت پرداخت شد.

به گفته وزیر جهاد کشاورزی مرحله دوم پرداخت تسهیلات با ۳ هزار و ۲۰۰میلیارد تومان آغاز شده و صدور دامدار کارت را نیز در دستور کار داریم.

ساداتی‌نژاد گفت: درصدد هستیم تا تنظیم گری در حوزه دام و طیور بر عهده دامداران و اتحادیه ها قرار گیرد.

وی با اشاره به اجرای جهش دیمزارها، گفت: تسهیلات مکانیزاسیون نیز به دیم کاران در این طرح پرداخت می‌شود. ساداتی‌نژاد تصریح کرد: از هفته گذشته ۵ هزار میلیارد تومان تسیهلات مکانیزاسیون آغاز شده است.

وی با اشاره به ردیف نوسازی باغات، تصریح کرد: برای سرشاخه کاری گردو در این استان ردیفی اختصاص میدهیم تا این مهم نیز محقق شود‌.

وزیرجهاد کشاورزی در پایان با تاکید بر اهمیت تغییر کاربری اراضی، افزود: این مهم دارای اهمیت است و باید باغات را حفظ کنیم. گفتنی است، وزیر جهاد کشاورزی از مرکز پرورش بوقلمون نیز در این شهرستان بازدید کرد.

انتهای پیام/