پیشگیری از روند افزایشی سالمندی، نیازمند همراهی بیشتر بخش خصوصی و دولتی
پیشگیری از روند افزایشی سالمندی، نیازمند همراهی بیشتر بخش خصوصی و دولتی
مدیرکل و جمعی از اعضای شورای معاونین بهزیستی استان اصفهان از مرکز سالمندان عزیزان ماندگار بازدید و با هیئت مدیره این مرکز گفت و گو کردند.

به گزارش الماس به نقل از روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان اصفهان، ولی‌اله نصر ضمن تقدیر از نحوه ارائه خدمات مرکز سالمندان عزیزان ماندگار به شهروندان ارشد جامعه گفت: برای توانمندسازی سالمندان و پیشگیری از روند افزایشی آن، نیاز به هماهنگی بین بخشی بیشتر بخش خصوصی و دولتی است.

وی افزود: اصفهان سریعترین رشد سالمندی را در بین استان‌ها دارد،  اگر این رشد در سطح کشور،  ۱۰ درصد اعلام شده است،  استان اصفهان با ۱۲ درصد، بیشترین افراد بالای ۶۰ سال را دارد که در دو سال گذشته نرخ این رشد افزایش یافته است.

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان با اشاره به اینکه، پرداختن به امور سالمندی از جمله مسائلی است که بایدبه صورت جدی به آن پرداخت، گفت: همان گونه که در ۳۰ ساله گذشته برای رفع مشکلات زیست محیطی فکرنکردیم، در زمان فعلی دچار بحران شدیم، لذا بی‌توجهی به روند رشد سالمندی نیز، استان را در آینده دچار مشکلات عدیده خواهد کرد.

نصر گفت: براساس آمار؛ سالمندانِ تنها بحرانی‌ترین پدیده کشور خواهد شد که به این آمار؛ بحث تجرد قطعی،  خانواده‌های تک فرزند، آمار طلاق، زوج های نابارور و بحث افراد تک فرزند را به آن نیز اضافه کرد که افسردگی ها و بیماری ها و هر مورد دیگری که برای سالمند تنها متصور است نیز به آن افزوده می‌شود.

وی ادامه داد: فشار اقتصادی و رفتن به سمت خانه‌های کوچک آپارتمانی به شدت آمار مراجعه به بهزیستی و تقاضای نگهداری از سالمندان را  افزایش داده است هر چند سیاست اصلی ما توسعه بخش غیرشبانه روزی، روزانه و خدمات روزانه به سالمندان  است اما گاهی ناگزیر به  انتخاب نبوده و ناچاریم به این سمت حرکت کنیم.

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان با بیان اینکه اعتقاد ما بر همراهی مراکز برای ارائه خدمت به سالمندان است، گفت: برای توانمندسازی سالمندان و پیشگیری از روند افزایشی آن، نیاز به هماهنگی بین بخشی بیشتر بخش خصوصی و دولتی است.

انتهای پیام/