کشت شش هزار هکتار گندم با بازگشایی زاینده رود
کشت شش هزار هکتار گندم با بازگشایی زاینده رود
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: با شرایطی که بوجود آمد حدود ۶ هزار هکتار کشت گندم، حدود ٢ تا ٣ هزار هکتار کشت گلرنگ و همچنین حدود هزار هکتار کشت جو انجام شده که این میزان نسبت به سال گذشته کاهشی است.

پیمان فیروزنیا در گفت‌وگو با خبرنگار الماس اظهار کرد: حق‌آبه ای که به کشاورزان داده شد دیرهنگام و با توجه به اینکه بازگشایی آب همزمان با بارندگی ها بود، مقداری کشت را با مشکل مواجه کرد چرا که برخی از کشاورزان زمینشان را آماده نکرده و نتوانستند کشت انجام دهند.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان عنوان کرد: با شرایطی که بوجود آمد حدود ۶ هزار هکتار کشت گندم، حدود ۲ تا ۳ هزار هکتار کشت گلرنگ و همچنین حدود هزار هکتار کشت جو انجام شده که این میزان نسبت به سال گذشته کاهشی است.

فیروزنیا با اشاره به اینکه سطح زیرکشت امسال حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد کمتر از مدت مشابه سال گذشته است، بیان داشت: با حق‌آبه ای که تخصیص داده شد، برخی کشاورزان از قبل کشت انجام داده بودند و با این حق‌آبه مجدداً آبیاری کردند، برخی باغاتشان را آبیاری کردند، برخی نیز زراعت دائمی مانند یونجه یا محصولات دیگر را انجام دادند و در کل آبی که باز شد تلف نشده و مورد استفاده کشاورز قرار گرفت.

وی افزود: جهادکشاورزی بذر و کود مورد نیاز کشاورزان را تأمین کرد، پیگیری ها در حوزه داشت محصولات درحال انجام است، امیدوارم بتوانیم کشت خوب و موفقی را از این کشت ها داشته باشیم ولی با توجه به تقارن با بارندگی ها، سطح زیرکشتی که انتظار می رفت داشته باشیم نشد.

پیمان فیروزنیا در بخش دیگری از سخنان خود اذعان کرد: مهمترین آفت غلات، سن گندم است که مبارزه با آن در مناطق گرم استان مانند اردستان و نطنز شروع شده و شبکه های مراقبت حفظ نباتات این موضوع را به جد پیگیری می کنند.

انتهای پیام/ج ی

  • نویسنده : يگانه شاهمیرزایی