به گزارش الماس؛ شهرام موحدیاظهار داشت: این گروه شامل ۵۲ گروه ثابت و ۳۶ گروه سیار هستند که در روزهای تاسوعا و عاشورا بر فرآوردههای خام دامی ذبح شده نظارت دارند.
وی ادامه داد: این گروهها از ۴۴ دامپزشک، ۷۵ بازرس بهداشت گوشت و ۴۴ ناظر ذبح شرعی در کل استان تشکیل شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت: ۲۹ کشتارگاه دام در استان اصفهان در این ایام از ساعت هفت تا ۱۳ به صورت رایگان به شهروندان خدمات عرضه میکنند.
وی با بیان اینکه ذبح دام با توجه به وجود بیماریهای مشترک انسان و دام در اماکنی غیر از کشتارگاهها در این استان ممنوع است تاکید کرد: کشتار دام در معابر عمومی موجب آلودگی محیطی، انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان، تب مالت، تب کریمه کنگو و سیاه زخم میشود.
موحدی افزود: مردم گوشت حیوان ذبح شده را پیش از استفاده حداقل ۲۴ ساعت و آلایش خوراکی (جگر) را به مدت ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری کرده تا از سلامت کامل گوشت اطمینان کنند.
وی از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه لاشه ذبح شده یا دام زنده مشکوک مورد را از طریق سامانه ۱۵۱۲ به کارشناسان شبکههای دامپزشکی در نقاط مختلف استان اطلاع دهند تا گروههای سیار به منطقه اعزام شوند.
اصفهان رتبه نخست تولید گوشت مرغ و بوقلمون، رتبه چهارم تولید گوشت قرمز، رتبه دوم تولید تخم مرغ و رتبه اول تولید شیر خام و رتبه سوم تولید عسل کشور را داراست.
استان اصفهان دارای بیش از چهار میلیون و ۸۰۰ هزار راس انواع دام است که این خطه را به یکی از قطبهای تولید فرآوردههای دامی در کشور تبدیل کرده است.
این استان دارای ۲ هزار و ۶۰۰ واحد مرغداری صنعتی، ۱۷ کشتارگاه طیور و ۳۳ کشتارگاه دام و بیش از ۱۰ هزار مرکز بستهبندی و عرضه فرآورده خام دامی است.
انتهای پیام/