به گزارش الماس، حجتالاسلام رحمانی نیشابوری عصر امروز در مراسم افتتاحیه همایش ملی منطقهای امنیت غذایی، فرهنگسازی غذای حلال اظهار کرد: بدون شک یکی از دغدغههای اصلی بشر، مسئله تغذیه بوده که گوشت نیز بخشی از این دغدغه است.
مسئول استفتائات دفتر رهبری در قم با بیان اینکه در طول تاریخ در مورد گوشت دو نگاه افراطوتفریط وجود داشته است، گفت: خوشبختانه نگاه دین مقدس اسلام در مورد استفاده از گوشت، یک نگاه اعتدالی است.
وی افزود: اگر نکات فقهی شیعه در رابطه با تغذیه در دنیا تبیین شود، یک معجزه علمی به حساب میآید، در حوزه علمیه یک بخش علمی داریم که میگوید احکام شرعی تابع مصالح و مفاسد است یعنی هیچ حکمی از سوی شارع به ما نرسیده است، مگر اینکه پشتوانه این حکم اگر جنبه ایجابی دارد مصلحت است و اگر جنبه سلبی دارد مفسده پشت آن است.
رحمانی نیشابوری با اشاره به اینکه احکام شرعی بهگونهای بیان شده که نیازهای بشر را در جمیع جهات در نظر گرفته است، ادامه داد: احکام شرعی تمام نیازهای روحی و جسمی انسان را در برگرفته است، رعایت احکام شرعی از جمله ذبح، در جسم ما و گوشتی که ذبح میشود، اثر دارد.
وی گفت: احکام شرعی آثار وضعی نیز دارد و کسانی که رعایت احکام شرعی را نکنند، قطعاً در زندگی آنها یک آثار وضعی دارد، کسانی که لقمه حرام خوردند آثار سوء در آنها گذاشته است و نتیجه خوردن لقمه حرام توشه جهنم، عدم قبولی عبادات، عدم استجابت دعا، حسرت عظیم در روز قیامت و غضب الهی و غیره است.
انتهای پیام/