امضاء تفاهم‌نامه سه جانبه نمایشگاهی در اصفهان
امضاء تفاهم‌نامه سه جانبه نمایشگاهی در اصفهان
در حاشیه برگزاری بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات و تاسیسات سرمایشی و گرمایشی در اصفهان تفاهم‌نامه «تقویت روابط تجاری و توسعه همکاری‌های متقابل» میان شرکت نمایشگاه بین‌المللی اصفهان، اتاق مشترک بازرگانی ایران و تاجیکستان و اتاق بازرگانی استان سغد کشور تاجیکستان به امضاء طرفین رسید.

به گزارش الماس، در حاشیه برگزاری بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات و تاسیسات سرمایشی و گرمایشی در اصفهان تفاهم‌نامه «تقویت روابط تجاری و توسعه همکاری‌های متقابل» میان شرکت نمایشگاه بین‌المللی اصفهان، اتاق مشترک بازرگانی ایران و تاجیکستان و اتاق بازرگانی استان سغد کشور تاجیکستان به امضاء طرفین رسید.

این تفاهم‌نامه به منظور دستیابی به بازارهای کشورهای دو طرف، تبادل هیات‌های تجاری، برگزاری رویدادهای تجاری، نمایشگاهی، کنفرانس ها و سمینارها، ایجاد شبکه تجاری و جذب سرمایه‌گذاران به امضا و تایید طرفین رسیده است. همچنین امضاکنندگان این تفاهم نامه در سازماندهی نمایشگاه‌های مشترک یا اختصاصی در زمینه‌های مختلف صنعتی در هر منطقه همکاری خواهند داشت.

براساس متن تفاهم‌نامه هر سه طرف با «شناسایی مشکلات و جستجوی راه حل‌های مناسب، تمام تلاش خود را برای رفع موانعی که ممکن است مانع رشد تجارت و فعالیت‌های بازرگانی شود» انجام می دهند.

پیش از امضاء تفاهم‌نامه احمدرضا طحانیان، مدیر عامل نمایشگاه بین‌المللی اصفهان درباره توسعه روابط تجاری با تاجیکستان با اشاره به برگزاری نمایشگاه بین‌المللی تاسیسات سرمایشی و گرمایشی گفت: مفتخریم که میزبان هیات تجاری کشور تاجیکستان در این رویداد بین‌المللی و تخصصی هستیم و امیدواریم برگزاری این جلسه و امضاء تفاهم‌نامه میان نمایشگاه اصفهان و اتاق مشترک بازرگانی ایران و تاجیکستان موجب توسعه روابط تجاری کشور تاجیکستان و ایران شود و هر کدام از طرفین بتوانند از فرصت پیش آمده در حوزه روابط تجاری، ارتباطات اقتصادی و نمایشگاهی به خوبی استفاده‌ کنند.

در این جلسه، کاظم شیردل، نایب رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و تاجیکستان گفت: هدف اصلی ما از هماهنگی و آوردن هیات تجاری کشور تاجیکستان به شهر اصفهان رسیدن به اهداف مشترک هر دو کشور است. همچنین ما به دنبال توسعه روابط اقتصادی و فرهنگی کشور ایران و تاجیکستان نیز می‌باشیم.

شیردل با توجه به انجام برنامه‌ریزی برای افزایش تبادلات اقتصادی افزود: بخش خصوصی باید برای بهبود تجارت برنامه‌ریزی کند، این هیات تجاری شامل بازرگانان و تولید کنندگان بنام کشور تاجیکستان هستند و سابقه چندین سال فعالیت تجاری و اقتصادی را با کشورمان دارند. بنابراین می‌توانیم جهت بهبود و افزایش این روابط تجاری اقدام به برگزاری این قبیل جلسات کنیم.

در پایان این جلسه سه جانبه که منجر به امضای تفاهم‌نامه شد؛ محمدجان سلطان اوویچ، رئیس اتاق بازرگانی واحد سغد کشور تاجیکستان گفت: تردیدی نیست که برگزاری این گونه جلسات سهم بسزایی در بهبود شرایط اقتصادی کشورها خواهد گذاشت.

وی با تاکید به توسعه روابط تجاری در بخش‌های مختلف افزود: هر دو کشور ایران و تاجیکستان زمینه‌های همکاری مشترک بسیاری دارند، مانند گردشگری، معدن و صنعت، سیستم‌های گرمایش و سرمایش، توسعه خطوط هوایی و راه آهن و این همه برای توسعه روابط اقتصادی بسیار ضروری است.

رئیس اتاق بازرگانی واحد سغد با توجه به اهمیت گردشگری و رونق این بخش گفت: ما به عنوان فعالان اقتصادی کشور تاجیکستان باور داریم رشد همگرایی در بخش گردشگری موجب تحکیم روابط میان هر دو کشور خواهد شد.

در حاشیه این جلسه، این هیات بازرگانی ۲۰ نفره به همراه هیات تجاری از کشور بلاروس از نمایشگاه تاسیسات بازدید به عمل آورده و در جلساتی با برخی غرفه داران و افراد موثر در این صنعت گفت و گو و تبادل نظر کردند.

انتهای پیام/