بایدها و نبایدهای ایمنی در خانه تکانی
بایدها و نبایدهای ایمنی در خانه تکانی
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان در مورد توجه به نکات ایمنی در خانه تکانی‌ها در روزهای پایانی سال توضیحاتی داد.

فرهاد کاوه آهنگران در گفت‌وگو با خبرنگار  الماس اظهار کرد: امیدوارم شهروندان با رعایت نکات ایمنی و عدم سهل‌انگاری، ایام عید را پشت سر گذاشته و خدایی نکرده این ایام را به کام خود و خانواده تلخ نکنند بلکه بتوانند در تعطیلات پیش‌رو لحظات شادی داشته باشند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه در گذشته گاهی حوادث تلخ اتفاق افتاده و فضای شاد عید را از برخی خانواده‌ها گرفته بود، بیان داشت: در خانه‌تکانی در مواردی مانند تمیز کردن شیشه‌ها نباید نردبان را به شیشه تکیه دهند چراکه باعث شکستگی و سقوط می‌شود.

کاوه آهنگران متذکر شد: در ساختمان‌های چندطبقه و شیشه‌های مشرف‌به معابر سعی نکنند خودشان تمیز کنند چرا که حوادث بدی با سهل‌انگاری در این زمینه به وجود آمده است.

وی با بیان اینکه اگر چهارپایه‌ای استفاده می‌کنند برای نظافت مراقب باشند که چهارپایه تعادل داشته و ایمن باشد تا منجر به حادثه نشود، گفت: هنگام نصب پرده از بسته بودن پنجره اطمینان حاصل کنند که منجر به سقوط نشود و نکات ایمنی را مدنظر بگیرند.

فرهاد کاوه آهنگران با اشاره به مخلوط کردن مواد شوینده مختلف که متصاعد شدن گاز حاصل از این گاز می‌تواند بسیار خطرناک و حادثه‌ساز باشد، گفت: مواردی داشتیم که مواد شوینده مختلف مانند تاید، وایتکس و جوهرنمک را با هم مخلوط کردند و همراه آب گرم برای نتیجه مطلوب استفاده کرده‌اند که منجر به حادثه شده است.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: به جای مخلوط کردن مواد شوینده بهتر است از مواد شوینده استاندارد مناسب و مختص هر کار استفاده کنند تا نتیجه مطلوب را از نظافت بگیرند، چرا که اگر خانم و کودک تنها در منزل باشند گاز حاصل از آن بسیار خطرناک است.

وی در مورد خطر برق‌گرفتگی اذعان داشت: مسئله برق شوخی‌بردار نیست، هنگام نظافت دیوارها به کلید و پریز برق توجه شود، آن را بپوشانند و حتماً دقت کنند که با آب تماس نداشته باشد که تماس آب با برق می‌تواند منجر به فاجعه شود.

کاوه آهنگران افزود: مادران یا اعضای خانواده می بایست هنگام کار مراقبت از کودکان را موردتوجه قرار دهند تا کودک با اشیاء نوک‌تیز برخورد نداشته یا هنگام جابه‌جایی وسایل برای نظافت از روی کنجکاوی به پشت یخچال یا وسایل برقی دست نزند و یا حتی اجسامی را ببلعد چراکه از این‌گونه حوادث گزارش شده است.

فرهاد کاوه آهنگران با اشاره به بایدها و نبایدها در نگهداری از پیک‌نیک بیان کرد: بهتر است هنگامی که تازه پر شده در روزهای اول در فضای بازی قرار داده شود تا نشت و تجمع گاز احتمالی در قسمت پایین آن حادثه‌ساز نشود و مراقب این سیلندرهای گاز در هنگام سفر نیز باشند.

انتهای پیام/ ز