کم بودن مدت اقامت مسافر از چالش‌های گردشگری اصفهان
کم بودن مدت اقامت مسافر از چالش‌های گردشگری اصفهان
رئیس هیأت‌مدیره انجمن صنفی کارفرمایان شرکت‌ها و دفاتر خدمات مسافرت هوایی، جهانگردی و زیارتی استان اصفهان با اشاره به کم بودن مدت اقامت مسافر در اصفهان نسبت به ظرفیت‌های آن گفت: یکی از اهداف تفاهم‌نامه مشترک با سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان افزایش این زمان است.

به گزارش الماس؛ سید محسن روناسی درباره امضای تفاهم‌نامه با سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان اظهار کرد: مدت زیادی بود که در صدد امضای تفاهم‌نامه و ایجاد پیوند میان دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری استان اصفهان و شهرداری اصفهان بودیم تا بتوانیم به صورت متمرکز از قابلیت‌ها و پتانسیل‌های یکدیگر استفاده کنیم.

رئیس هیأت‌مدیره انجمن صنفی کارفرمایان شرکت‌ها و دفاتر خدمات مسافرت هوایی جهانگردی و زیارتی استان اصفهان با بیان اینکه گردشگری شاخه‌های گوناگونی دارد، افزود: با توجه به ارتباطی که دفاتر خدمات مسافرتی با کشورهای خارجی دارند می‌توانند معرف بسیار خوبی برای شهر و استان اصفهان باشند.

وی با بیان اینکه کم بودن مدت اقامت مسافر در اصفهان نسبت به ظرفیت‌های آن یکی از مشکلات بر سر راه توسعه گردشگری است، ادامه داد: یکی از اهداف امضای این تفاهم‌نامه افزایش این مدت از سه تا چهار روز به حداقل یک هفته اقامت است و فکر می‌کنم این قابلیت در تعامل با شهرداری اصفهان وجود دارد.

روناسی با اشاره به شکل‌های گوناگون گردشگری مانند گردشگری خلاق اضافه کرد: فرهنگ کشورمان ظرفیت‌های فراوانی دارد که راه‌های استفاده از آن‌ها برای توسعه گردشگری در قالب این تفاهم‌نامه آمده است تا با توسعه گردشگری در شهر اصفهان پس از پشت سر گذاشتن بحران کرونا، منفعت اجرای مفاد تفاهم‌نامه به صورت برد-برد به شهرداری اصفهان و صنعت گردشگری کشورمان که مظلوم و محروم واقع شده است، برسد.

رئیس هیأت‌مدیره انجمن صنفی کارفرمایان شرکت‌ها و دفاتر خدمات مسافرت هوایی جهانگردی و زیارتی استان اصفهان در پاسخ به اینکه شهرداری اصفهان برای افزایش مدت اقامت مسافر در شهر چه اقدامی می‌تواند انجام دهد، گفت: مشکلی که وجود دارد این است که در شهر اصفهان منابع گردشگری زیادی داریم اما مرکز گردشگری نداریم و شهرداری می‌تواند منابع گردشگری را به مراکز گردشگری تبدیل کند. همچنین شهرداری تفاهم‌نامه‌های متعددی با شهرهای خواهرخوانده خود دارد که وظیفه دفاتر خدمات مسافرتی و شهرداری ایجاد ارتباط با این خواهرخوانده‌ها است تا با معرفی شهر اصفهان به آن‌ها، مدت اقامت مسافران خارجی را افزایش دهیم.

وی  خاطرنشان کرد: شاید این اقدام در گذشته به صورت جزیره‌ای انجام می‌شد اما برای نخستین بار است که به صورت متمرکز و واحد در قالب تفاهم‌نامه آمده که امیدوارم به خوبی اجرایی شود.

گفتنی است، همکاری مشترک در زمینه طراحی و اجرای پروژه‌های گردشگری مختلف نظیر گردشگری ورزشی و گردشگری خلاق، همکاری مشترک در برگزاری گردهمایی‌ها، همایش‌های علمی، سمپوزیوم‌ها، وبینارها و سمینارهای داخلی و بین‌المللی، همکاری در برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌‌های آموزشی تخصصی کوتاه‌مدت و بلندمدت، همکاری در گسترش و توسعه فرهنگ گردشگری، برنامه‌ریزی مشترک جهت استفاده از پتانسیل شهرهای خواهرخوانده اصفهان و سایر شهرهای ایران در راستای توسعه تورهای ورودی به کشور و شهر اصفهان و مشارکت و همکاری در برگزاری رویدادهای «کمک نوآور» گردشگری الکترونیک از جمله مهم‌ترین مفاد تفاهم‌نامه مابین سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان و انجمن صنفی کارفرمایان شرکت‌ها و دفاتر خدمات مسافرت هوایی، جهانگردی و زیارتی استان اصفهان است.

انتهای پیام/ فارس