راه‌اندازی بزرگترین بارانداز ماهی اصفهان، تأثیری چشمگیر در کاهش قیمت، افزایش تولید و مصرف آبزیان دارد
راه‌اندازی بزرگترین بارانداز ماهی اصفهان، تأثیری چشمگیر در کاهش قیمت، افزایش تولید و مصرف آبزیان دارد
بزرگترین بار انداز ماهی در 28 غرفه و نیروگاه 200 کیلو واتی خورشیدی میدان مرکزی میوه و تربار اصفهان افتتاح شد.

به گزارش الماس خبر به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، با حضور رئیس سازمان جهادکشاورزی، شهردار اصفهان و مسئولان، بزرگترین بار انداز ماهی در ۲۸ غرفه و نیز نیروگاه ۲۰۰ کیلو واتی خورشیدی میدان مرکزی میوه و تربار اصفهان افتتاح شد.

مهرداد رادمند در مراسم افتتاحیه بارانداز ماهی استان گفت: با وجود خشکسالی در استان و محدودیت منابع آبی، آبزی پروران استان با استفاده از ظرفیت های موجود از قبیل استخرهای ذخیره آب کشاورزی با حمایت های لازم حدود ۱۰ هزار تن آبزی پروری در استان تولید می‌شود که حدود هشت هزار و ۵۰۰ تن آن مربوط به ماهیان سردابی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در این آیین ادامه داد: افتتاح و بهره برداری از بزرگترین بارانداز ماهی در میدان مرکزی میوه و تره‌بار اصفهان یک اقدام و یک گام بزرگ در راستای کاهش هزینه‌ها و افزایش مصرف آبزیان در استان است و راه‌اندازی بارانداز ماهی در میدان مرکزی میوه و تره‌بار اصفهان، تأثیری چشمگیر در کاهش قیمت، افزایش تولید و مصرف آبزیان داشته و سرانه مصرف آن را افزایش می‌دهد.

وی افزود: این اقدام از نظر اقتصادی مؤثر است و به بهبود زنجیره تولید و رساندن ماهی به بازار کمک شایانی می‌کند که با کاهش هزینه‌های ناشی از حمل‌ونقل و واسطه‌ها، این بارانداز به مصرف‌کنندگان این امکان را می‌دهد که ماهی را با قیمتی مناسب‌تر و کیفیتی بهتر در برنامه غذایی خود بگنجانند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان تاکید کرد: سال ۱۳۷۵ به‌طور میانگین، مصرف سالانه ماهی در استان اصفهان حدود دو کیلوگرم بود و در حال حاضر به ۱۱ کیلوگرم رسیده است و این افزایش نه‌تنها به دلیل افزایش تولید، بلکه به دلیل آشنایی بیشتر مردم با اهمیت مصرف ماهی برای سلامت بوده و از سوی دیگر دسترسی آسان‌تر شهروندان به ماهی تازه و با قیمت مناسب‌تر نیز نقش مهمی در این روند داشته است.

مرادمند گفت: بارانداز ماهی تازه که امروز راه‌اندازی شد، این امکان را فراهم می‌کند که انواع ماهی‌ها به‌صورت تازه و بدون منجمد شدن، مستقیم در اختیار خانوارها قرار گیرد، همچنین این اقدام با حذف واسطه‌ها و کاهش قیمت نهایی، تأثیر قابل‌توجهی در افزایش سرانه مصرف ماهی خواهد داشت.

شایان ذکر است همزمان با افتتاح این مجموعه؛ جشنواره‌ طبخ ماهی برای ترویج مصرف خانواده ها به مدت سه روز برای ترویج مصرف ماهی و آشنایی خانواده ها آغاز به کار کرد.

انتهای پیام/ی