تحرک و ورزش، باعث دفع بیماری‌ها از بدن می‌شود
تحرک و ورزش، باعث دفع بیماری‌ها از بدن می‌شود
کارشناس حوزه ورزش در خصوص عوارض طولانی مدت نشستن و خطراتی که به دنبال دارد، توضیحاتی ارائه کرد.

حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار الماس خبر در خصوص عوارض طولانی نشستن و کم تحرکی بیان کرد: اگر فردی مدت زمان طولانی در روز ساکن باشد یا پشت میز بنشیند و همچنین این اتفاق طولانی مدت رخ دهد بزودی دردهای مفصلی اش آغاز شده و نهایتا به جلسات فیزیوتراپی، استخر و ماساژ درمانی خواهد رسید.
کارشناس حوزه ورزش عنوان کرد: از آنجایی که هنگام نشستن، وزن ما روی عضلات لگن قرار می گیرد، بنابراین باید در جریان باشیم که هنگام نشستن به مدت طولانی، عضلات پا، لگن، همسترینگ و عضلات چهارسر ران که عضلات مهم، بزرگ و اصلی ما به حساب می آید بواسطه نشستن طولانی، تحت تاثیر و تحلیل قرار می گیرند.
حسینی اظهار کرد: این در حالی است که این عضلات به عضلات کمر نیز مرتبط بوده و بواسطه طولانی مدت نشستن، عضلات کمر ضعیف شده و همگام با تحلیل رفتن عضلات مرتبط با پا، هردو ضعیف شده و مستعد درد گرفتن می شوند ضمن اینکه در صورت تداوم، آسیب های جدی استخوانی نیز آغاز خواهد شد.
وی افزود: از عوارض ضعیف شدن این عضلات، در ابتدا ممکن است دیسک کمر فرد، او را راهی پزشک کند همچنین بزودی شاهد درد در لگن و زانوهایش خواهد شد ضمن اینکه دردهای مفصلی اش به زودی آغاز خواهد شد و اگر به آن رسیدگی نشود، دردش شدیدتر و درمانش طولانی تر می شود.
علی حسینی ادامه داد: هنوز به پایان عوارض نشستن طولانی نرسیده ایم، اگر فرد هنگام نشستن به زاویه قرارگیری گردنش دقت نکرده و مدام گردنش را به سمت پایبن خم کند دچار آرتروز گردن و دردهایی در کتف و شانه هایش خواهد شد که این شدت دردها بواسطه نزدیک بودن به نخاع و ستون فقرات، بسیار دردناک خواهد بود.
کارشناس حوزه ورزش گفت: متاسفانه کم تحرکی در شغل علاوه بر ایجاد دردهای عضلانی، استخوانی و مفصلی، اندام های داخلی را نیز تحت تاثیر قرار می دهد چرا که گردش خون در اندام ها کم شده و اندام ها به مرور ضعیف شده و عوارض و دردهای آن آغاز خواهد شد.
حسینی ادامه داد: شایع ترین بیماری در بین افراد کم تحرک، بیماری قلبی است قلب وظیفه پمپاژ خون در بدن و بالا و پایین بردن ضربان و در نتیجه افزایش و کاهش خون رسانی به تمام اندام ها را دارد بنابراین اگر قلب چندین ساعت یکنواخت بتپد و بواسطه درست تنفس نداشتن نتواند خون را با شدت قابل قبول، پخش کند دچار مشکل خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: به واسطه طولانی مدت نشستن، انرژی و کالری ها در بدن ما انباشته شده و به مرور، میزان قند در بدن ما بالا می رود چرا که قندها بواسطه تحرک در بدن، به انرژی تبدیل نشده و مصرف نیز نمی شود پس طبیعتا قند در بدن انباشته می شود و نهایتا با اختلال در سوخت و کنترل قند، به دیابت مبتلا خواهیم شد.
علی حسینی پیشنهاد کرد: همیشه گفته شده و در آینده نیز گفته خواهد شد، تحرک و ورزش کردن باعث می شود بیماری ها از بدن دفع شود، هورمون هایی که در بدن انسان وجود دارد با تحرک داشتن همخوانی داشته و باعث ایجاد حال خوب در ما خواهد شد ضمن اینکه کم تحرکی بجز ایجاد بیماری در بدن کار دیگری از پیش نخواهد برد.
کارشناس حوزه ورزش اعلام کرد: اگر وقت نمی کنید پس از تایم کاری ورزش کنید، همانگونه که پشت میز نشسته اید انگشتان خود را در هم کرده و به سمت جلو، بالای سر و به سمت پهلوها بکشید پاهایتان را به آرامی صاف کرده و دوباره به حالت اولیه برگردانید، کمی بشین پاشو انجام دهید و هرکار دیگری که باعث شود عضله هایتان را حرکت دهید می توانید ورزش در فضای کار را در نت جستجو کرده و هرروز به حرکات ورزشی بپردازید.
انتهای پیام/ ج ی