حسینی در گفتوگو با خبرنگار الماس خبر در خصوص عوارض طولانی نشستن و کم تحرکی بیان کرد: اگر فردی مدت زمان طولانی در روز ساکن باشد یا پشت میز بنشیند و همچنین این اتفاق طولانی مدت رخ دهد بزودی دردهای مفصلی اش آغاز شده و نهایتا به جلسات فیزیوتراپی، استخر و ماساژ درمانی خواهد رسید.
کارشناس حوزه ورزش عنوان کرد: از آنجایی که هنگام نشستن، وزن ما روی عضلات لگن قرار می گیرد، بنابراین باید در جریان باشیم که هنگام نشستن به مدت طولانی، عضلات پا، لگن، همسترینگ و عضلات چهارسر ران که عضلات مهم، بزرگ و اصلی ما به حساب می آید بواسطه نشستن طولانی، تحت تاثیر و تحلیل قرار می گیرند.
حسینی اظهار کرد: این در حالی است که این عضلات به عضلات کمر نیز مرتبط بوده و بواسطه طولانی مدت نشستن، عضلات کمر ضعیف شده و همگام با تحلیل رفتن عضلات مرتبط با پا، هردو ضعیف شده و مستعد درد گرفتن می شوند ضمن اینکه در صورت تداوم، آسیب های جدی استخوانی نیز آغاز خواهد شد.
وی افزود: از عوارض ضعیف شدن این عضلات، در ابتدا ممکن است دیسک کمر فرد، او را راهی پزشک کند همچنین بزودی شاهد درد در لگن و زانوهایش خواهد شد ضمن اینکه دردهای مفصلی اش به زودی آغاز خواهد شد و اگر به آن رسیدگی نشود، دردش شدیدتر و درمانش طولانی تر می شود.
علی حسینی ادامه داد: هنوز به پایان عوارض نشستن طولانی نرسیده ایم، اگر فرد هنگام نشستن به زاویه قرارگیری گردنش دقت نکرده و مدام گردنش را به سمت پایبن خم کند دچار آرتروز گردن و دردهایی در کتف و شانه هایش خواهد شد که این شدت دردها بواسطه نزدیک بودن به نخاع و ستون فقرات، بسیار دردناک خواهد بود.
کارشناس حوزه ورزش گفت: متاسفانه کم تحرکی در شغل علاوه بر ایجاد دردهای عضلانی، استخوانی و مفصلی، اندام های داخلی را نیز تحت تاثیر قرار می دهد چرا که گردش خون در اندام ها کم شده و اندام ها به مرور ضعیف شده و عوارض و دردهای آن آغاز خواهد شد.
حسینی ادامه داد: شایع ترین بیماری در بین افراد کم تحرک، بیماری قلبی است قلب وظیفه پمپاژ خون در بدن و بالا و پایین بردن ضربان و در نتیجه افزایش و کاهش خون رسانی به تمام اندام ها را دارد بنابراین اگر قلب چندین ساعت یکنواخت بتپد و بواسطه درست تنفس نداشتن نتواند خون را با شدت قابل قبول، پخش کند دچار مشکل خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: به واسطه طولانی مدت نشستن، انرژی و کالری ها در بدن ما انباشته شده و به مرور، میزان قند در بدن ما بالا می رود چرا که قندها بواسطه تحرک در بدن، به انرژی تبدیل نشده و مصرف نیز نمی شود پس طبیعتا قند در بدن انباشته می شود و نهایتا با اختلال در سوخت و کنترل قند، به دیابت مبتلا خواهیم شد.
علی حسینی پیشنهاد کرد: همیشه گفته شده و در آینده نیز گفته خواهد شد، تحرک و ورزش کردن باعث می شود بیماری ها از بدن دفع شود، هورمون هایی که در بدن انسان وجود دارد با تحرک داشتن همخوانی داشته و باعث ایجاد حال خوب در ما خواهد شد ضمن اینکه کم تحرکی بجز ایجاد بیماری در بدن کار دیگری از پیش نخواهد برد.
کارشناس حوزه ورزش اعلام کرد: اگر وقت نمی کنید پس از تایم کاری ورزش کنید، همانگونه که پشت میز نشسته اید انگشتان خود را در هم کرده و به سمت جلو، بالای سر و به سمت پهلوها بکشید پاهایتان را به آرامی صاف کرده و دوباره به حالت اولیه برگردانید، کمی بشین پاشو انجام دهید و هرکار دیگری که باعث شود عضله هایتان را حرکت دهید می توانید ورزش در فضای کار را در نت جستجو کرده و هرروز به حرکات ورزشی بپردازید.
انتهای پیام/ ج ی
تحرک و ورزش، باعث دفع بیماریها از بدن میشود
لینک کوتاه :
https://almasekhabar.ir/?p=28301
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دستگیری متخلفین شکار و صید غیر مجاز کبک وحشی در شهرستان اردستان
مأمورین یگان حفاظت محیط زیست شهرستان اردستان حین گشت و کنترل در زیستگاه های آزاد شهرستان اردستان، دو نفر شکارچی غیر مجاز را دستگیر کردند.
دعوت از جامعه مهندسی به مشارکت حداکثری در دهمین دوره انتخابات هیأت مدیره سازمان نظام مهندسی استان اصفهان
سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان از همه حرفه مندان و مهندسین استان دعوت کرد برای تشکیل هیات مدیره ای مسئول، متعهد و قانونمند، در دهمین دوره انتخابات هیأت مدیره سازمان نظام مهندسی استان اصفهان مشارکت حداکثری داشته باشند.
شناسایی محل نگهداری و کشف پرنده شکاری از متخلفی در شهرستان خمینی شهر
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان خمینی شهر از کشف و ضبط یک سارگپه که به صورت غیرمجاز نگهداری می شد، خبر داد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.