صنعت گردشگری در افزایش امید اجتماعی نقش به‌سزایی دارد
صنعت گردشگری در افزایش امید اجتماعی نقش به‌سزایی دارد
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان گفت: صنعت گردشگری می‌تواند ظرفیت‌های اجتماعی و فرهنگی را مضاعف ساخته و امید اجتماعی را به صورت قابل توجهی افزایش دهد.

به گزارش الماس خبر به نقل از روابط‌ عمومی و امور بین‌ الملل استانداری اصفهان، ایوب درویشی معاون سیاسی و اجتماعی استاندار در همایش مربع طلایی گردشگری مرکزی فلات ایران ضمن تقدیر از دست اندرکاران برگزاری این رویداد، اظهار کرد: میزبانی دلیجان از این همایش شایسته قدردانی است و اندیشه و اجرایی نمودن این اتفاق را ستودنی است.

وی افزود: این آیین راهی ارزنده برای تبیین پتانسیل‌های بالقوه و بالفعل استان‌های مدعو و آگاهی جوامع هدف از این ظرفیت‌ها است.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان با اشاره به تاثیرات گردشگری عنوان کرد: در جهان فراصنعتی، اهمیت گردشگری پایدار به‌عنوان بخشی بنیادین از پیشران آتیه‌دار توسعه پایدار بر هیچکس پوشیده نیست؛ صنعت گردشگری با انواع زیرشاخه‌هایش ظرفیت‌های اجتماعی و فرهنگی را مضاعف ساخته و سرمایه، شعف و امید اجتماعی را به گونه‌ای قابل توجه متکثر می‌سازد.

وی ادامه داد: توسعه صنعت گردشگری بانی درک شناخت عمیق و راهبردی قومی و فرهنگی و بالطبع موجب انسجام‌آفرینی جمعی و هم‌افزایی همگانی می‌گردد و در صورت مدیریت دوراندیشانه و عاقبت نگرایانه می‌تواند جامعه میزبان را به گونه‌ای قابل توجه در حوزه توسعه پایدار اقتصادی، اشتغال زایی پایا و غیره رهنمون سازد.

درویشی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری در بسیاری از ملل و جوامع با رویکردی استراتژیک انجام می‌شود، گفت: این در حالی است که ما هنوز نتوانسته‌‌ایم به‌ خوبی از ظرفیت‌های گردشگری ملی و استانی بهره‌برداری نماییم؛ نباید اجازه دهیم این حوزه بسیار پرمخاطب و گرهگشا مغفول بماند.

وی افزود: باید با ایجاد زیرساخت‌‌های راهبردی و مناسب همچون ساخت اقامتگاه‌ها، هتل‌ها، رستوران‌‌ها و بهینه‌سازی و گسترش هدفمند سیستم‌های حمل و نقل جاده‌ای، ریلی، هوایی و دریایی در راستای توسعه ساحت گردشگری ساختارمند نهایت مساعی خود را معمول و مصروف کنیم.

معاون سیاسی واجتماعی استاندار اصفهان با تاکید بر دیپلماسی گردشگری بیان کرد: مسئولان ذی‌ربط می‌بایست بیشتر از گذشته از موضوع دیپلماسی گردشگری بهره‌برداری نمایند و با ملل هم‌سود، همکاری‌های آگاهانه و راهبردی بیشتری لحاظ کنند.

وی ادامه داد: باید از ظرفیت‌های گردشگری و میراث فرهنگی استان اصفهان به‌عنوان پایتخت فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی به نحو احسن بهره‌برداری شود؛ توسعه هدفمند گردشگری می‌تواند به ارتقای همبستگی ملی و امنیت کشور کمک‌های شایانی کند.

درویشی تاکید کرد: توسعه هدفمند و ساختارگرای گردشگری راهی برای کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی است و مربع طلایی گردشگری فلات مرکزی ایران می‌تواند سهم مهمی در بازار گردشگری ملی ایفا کند.

وی اضافه کرد: وجود اقلیم متنوع و شرایط منحصر به‌فرد چهار استان اصفهان، قم، اراک و سمنان می‌تواند در آینده توسعه گردشگری پایدار کشور، نقشی بارز و برجسته ایفا کند.

همایش مربع طلایی گردشگری مرکزی فلات ایران، با میزبانی شهرستان دلیجان استان مرکزی و با حضور مسئولان ارشد اجرایی چهار استان اصفهان، قم، اراک و سمنان، همراه با جمعی از اندیشمندان، صاحب نظران و نخبگان صنعت گردشگری و نیز سرمایه گذاران و مسئولان ذی‌ربط برگزار شد. حاضرین ضمن دیدار و گفتگوهای دو و چند جانبه با انعقاد موافقت نامه‌های راهبردی، بر اهمیت و ضرورت بسترسازی کارآمد و سرآمد در پهنه توسعه صنعت گردشگری پاک و پایدار تاکید کردند.

انتهای پیام/ف