به گزارش الماس؛ غلامرضا ساکتی توضیح داد: این میزان پسماند پس از ورود به کارخانه و قرار گرفتن در مسیر پردازش، به تفکیک اجزای مختلف شامل بخش آلی یا ارگانیک، بخش قابل بازیافت و بخش ریجکت یا دفنی جداسازی شده که ماحصل آن فروش حدود ۷۵۰۰ تن کود ۰.۶ و ۱۶ هزار تن کود ۰.۸ و همچنین جداسازی حدود ۴۶۰۰ تن اقلام بازیافتی از جمله انواع فلزات، ظروف پلاستیکی و پت و ارسال به صنایع تبدیلی بوده است.
وی همچنین با اشاره به مقدار پسماند خشک جمع آوری شده در این بازه زمانی، افزود: ۳۰۵۱ تن پسماند خشک توسط شهروندان به ایستگاه های بازیافت تحویل داده شده که این آمار را باید به مقدار ۵۳۰۰ تن پسماند خشک جمع آوری شده از مراکز تجاری و معابر و همچنین ۵۴۵۰ تن پسماند خشک جمع آوری شده از درب منازل افزود که مجموع این آمار به جمع آوری ۱۳۸۰۰ تن پسماند خشک در ۸ ماهه اخیر سال جاری منجر شده است.
ساکتی همچنین از جمع آوری ۸ تن پسماند الکترونیکی در این بازه ۸ ماهه خبر داده و بر لزوم همکاری شهروندان در تحویل پسماندهای الکترونیکی به ایستگاه های بازیافت تأکید کرد.
وی همچنین به مقدار پسماندهای ساختمانی منتقل شده به سایت شرق اصفهان نیز اشاره کرده و افزود: ۸۳۹ هزار تن پسماند ساختمانی در ۸ ماهه نخست امسال در سایت نخاله های ساختمانی دفع شده که انتظار می رود با اجرای کامل سامانه مدیریت یکپارچه پسماندهای ساختمانی شاهد افزایش دفع مجاز این نوع از پسماندها و به تبع کاهش تخلیه غیرمجاز نخاله های ساختمانی باشیم.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه کاهش نرخ تولید پسماند در همه گروه ها و بخش ها، از اهداف سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان است، افزود: تحقق این اهداف تا حد زیادی منوط به نقش آفرینی شهروندان در کاهش تولید پسماند است که در این حوزه اقدامات آموزشی و فرهنگی موثری در دست اقدام است.
وی اضافه کرد: از سوی دیگر به منظور بهینه سازی مدیریت گروه های مختلف پسماند، به کارگیری فناوری ها و تکنولوژی های نوین مورد تأکید است و همه پروژه های جاری سازمان این رویکرد را دنبال می کنند.
انتهای پیام/