به گزارش الماس؛ مدیر مرکز ارتباط با مشتریان سامانه ۱۲۲ اعلام کرد: در تاریخ ۲۸ آذر ماه جاری، ۷۹ مورد پس زدگی سیفون فاضلاب و ۱۷ مورد گرفتگی منهول در شهرهای اصفهان، شاهین شهر، خمینی شهر، فلاورجان و فولادشهر به وقوع پیوست.
عباس عباسی خاک گفت: پس از ثبت وقوع حوادث مربوط به شبکه فاضلاب در سامانه ۱۲۲، بلافاصله در کوتاه ترین زمان ممکن از سوی شرکت آبفا به این حوادث رسیدگی شد.
وی با بیان اینکه متولی ایجاد شبکه جمع آوری روان آبها، شهرداری ها هستند، گفت: شهرداری ها باید در محلات و خیابان های مختلف شهر نسبت به ایجاد شبکه جمع آوری آب های سطحی و روان آب ها و حفر چاه های جذبی اقدام کنند.
وی افزود: این کار علاوه بر پیشگیری از آب گرفتگی معابر موجب تقویت سفره های آب زیرزمینی نیز می شود.
عباسی خاک با بیان این که شرکت های آبفا مسئولیت واگذاری انشعاب فاضلاب به اماکن کمتر از تراز منفی ۶۰ را ندارند گفت: مشترکین تراز منفی ۶۰ نیز باید به منظور پیشگیری از پس زدگی فاضلاب هنگام بارندگی نسبت به نصب شیر یک طرفه فاضلاب و اطمینان از جهت عملکرد آن اقدام کنند.
مدیر مرکز ارتباط با مشتریان سامانه ۱۲۲ افزود: بیشتر حوادث روز گذشته مربوط به مکان های زیر تراز منفی ۶۰ و یا انشعاب های بسیار قدیمی و یا غیرمجاز بوده است.
وی درباره پس زدگی فاضلاب در خیابان ها و واحد های مسکونی پایین تر از سطح معابر گفت: چون شبکه فاضلاب شهری فقط برای جمع آوری فاضلاب منازل مسکونی، واحد های تجاری و خدماتی طراحی شده، ورود روان آب ها به این شبکه موجب انسداد لوله ها و در نتیجه پس زدگی فاضلاب می شود.
وی افزود به همین دلیل از شهروندان محترم درخواست می شود هنگام بارندگی از برداشتن دریچه چدنی منهول های فاضلاب و هدایت آب باران به داخل آن ها خودداری کنند.
مدیر مرکز ارتباط با مشتریان سامانه ۱۲۲ یکی دیگر از دلایل انسداد شبکه جمع آوری فاضلاب را نفوذ ریشه درختان به لوله های جمع آوری فاضلاب عنوان کرد و افزود: مردم و شهرداری ها باید از کاشت گیاهان آب دوست که ریشه آن ها موجب تخریب شبکه های آّب و فاضلاب می شود در نزدیکی خطوط انتقال آب و فاضلاب خودداری کنند.
انتهای پیام/