منصور شیشه فروش در حاشیه برگزاری جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان جرقویه در گفت و گو با خبرنگار الماس اظهار کرد: جلسه مدیریت بحران در شهرستان جرقویه برگزار شد هدف این جلسه تبیین قانون مدیریت بحران بود که این قانون چه ویژگی هایی دارد، مسئولیت هر بخش چگونه است همچنین در این قانون اعلام شده بخش ها باید زیرساخت ها را در برابر حوادث را بیمه کنند و مورد تاکید بیمه باشد.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان عنوان کرد: در این جلسه مقرر شد طرح های کاهش خطر و پاسخ به بحران شهرستان تدوین شود همچنین موضوع سیل به صورت ویژه مطرح شد چرا که پهنه برخی از منطقه این شهرستان تحت تاثیر سیل قرار گرفت.
شیشه فروش بیان کرد: مقرر شد منابع طبیعی کل مطالعات زمین ها را در حوزه آبخیزداری در برخی از محور ها مانند حسن آباد، رامشه،محمد آباد، نصر آباد و نیک آباد تکمیل و با هدف کنترل آب های زیرزمینی و سیل در بالادست حوزه ها در کنترل پخش سیلاب تسریع کند.
شیشه فروش خاطر نشان کرد: شهردارها نیز موظف شدند طرح هدایت جمع آوری و استحصال روان آب های سطحی شهر را تکمیل و با همکاری هایی که بعمل می آید مطالعات را کامل کنند.
وی افزود: دهیار ها بعنوان مدیریت بحران در روستاها هستند و مقرر شد از ظرفیت دستگاه های اجرایی برای آموزش جامعه و سکونتگاه های روستایی در برابر حوادث محتمل اقدام کنند.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان اظهار کرد: با شروع فصل پاییز که از وسایل ناایمن گازسوز استفاده و احتمال گازگرفتی ایجاد می شود قرار شد هلال احمر با همکاری دهیاری ها آموزش های لازم را به ساکنین بدهد.
وی گفت: بیماری سالک که یکی از دغدغه های شهرستان بود قرار شد با تجارب شهرستان های دیگر، یک کمیته ویژه پیشگیری و کنترل بیماری سالک در شهرستان تشکیل شود تا ما دستورالعمل ها را به شهرستان ابلاغ کنیم و شهرداری ها کانون های پشه و موش را در مناطق کنترل کنند.
به گفته این مقام مسئول: همچنین شهرداری ها با انتقال و پاکسازی معابر، نخاله ها را به مکان دیگری انتقال دهند و آلودگی هایی که در سطح شهر وجود دارد را کنترل کنند تا برای مخزن پشه و موش جذاب نباشد همچنین مقرر شد مراکز بهداشت برای آموزش های همگانی و آموزشی چهره به چهره و موارد دیگر تجهیز شوند.
منصور شیشه فروش تصریح کرد: چون حدود شش هزار عشایر عرب در جرقویه وجود دارد، اداره راهداری موظف شد با عشایر منطقه جرقویه در این زمینه همکاری کند با اداره راه نیز صحبت می کنیم و در جلسه ای فرماندار تاکید می کنند تا بر این مبحث کمک کنند.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان ادامه داد: ضرورت دارد جمعیت هلال احمر با توجه به وسعت این منطقه یک پایگاه امداد جاده ای جانمایی و طراحی کند استان نیز کمکش می کند، علاوه بر این دو پد بالگرد دیگر در این شهرستان نیاز است.
شیشه فروش اذعان کرد: مقرر شد دو شهرداری با محوریت اورژانس پیش بیمارستانی در جهت ایجاد دو پد بالگرد در مناطق اقدام کند همچنین مطالبی در خصوص خشکسالی، سیل و نیازهای روستاها مطرح شود تا به همکاری فرمانداری شهرستان جمع بندی شده و تعدادی از این درخواست ها به دستگاه های اجرایی ابلاغ شود.
شیشه فروش اظهار کرد: همچنین مقرر شد آب منطقه ای ساماندهی و لایروبی مسیل ها و رودخانه ها را در مناطقی که اولویت دارد با هدف پیشگیری از سیل پیگیری کند، بهرحال جمع بندی در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان جرقویه جهت برنامه ریزی لازم برای پیشگیری از سیل و مخاطرات بعمل آمد.
انتهای پیام/