ذبح دام خارج از محیط کشتارگاه، بهداشت عمومی را به خطر می اندازد/ شهروندان فرآورده های خام دامی خود را از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند
ذبح دام خارج از محیط کشتارگاه، بهداشت عمومی را به خطر می اندازد/ شهروندان فرآورده های خام دامی خود را از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان خمینی شهر از شناسایی و پلمب محل غیر مجاز ذبح شترمرغ در سطح شهرستان خمینی شهر خبر داد.

به گزارش الماس به نقل از روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان خمینی شهر؛ کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه، یک محل غیر مجاز ذبح شترمرغ را پلمب کردند.

سعید جان بخش گفت: بنا بر گزارش مردمی و بررسی های متعدد میدانی کارشناسان نظارتی این شبکه در راستای حفظ و حراست از سلامت عمومی، یک محل غیر مجاز که اقدام به ذبح شترمرغ بصورت کاملا غیر بهداشتی می کرد، شناسایی و پلمب شد.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان خمینی شهر خاطر نشان کرد: در بازرسی صورت گرفته از این محل، قسمت هایی از ۵ لاشه شتر مرغ بدون هویت نیز کشف و جهت تعیین تکلیف به مرکز مجاز نگهداری منتقل شد.

وی تصریح کرد: ذبح دام خارج از محیط کشتارگاه و بدون نظارت های بهداشتی دامپزشکی ممنوع بوده و با این کار آلودگی‌های محیطی به راحتی به گوشت منتقل شده و بهداشت عمومی را به خطر می اندازد لذا به جهت جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های خطرناک مشترک بین انسان و دام و اطمینان از نظارت های بهداشتی و شرعی، توصیه می شود همشهریان محترم فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را فقط از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه و در زمان خرید به مهر و بر چسب الصاق شده بر روی لاشه دام توجه کنند و همچنین دامهای قربانی و نذورات خود را نیز تحت نظارت ناظرین بهداشتی و شرعی مستقر در کشتارگاهها ذبح کنند.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان خمینی شهر در پایان خاطر نشان کرد: علاوه بر بازدیدهای سرزده و مستمر کارشناسان و کیاحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه از مراکز تولید تا عرضه فرآورده های دامی در سطح شهرستان و برخورد با تخلف های بهداشتی، خط ارتباط تلفنی ۱۵۱۲ نیز آماده دریافت شکایات مردمی در حوزه های مختلف مرتبط با دامپزشکی است.

انتهای پیام/