قرارگاه امنیت غذایی استان اصفهان برگزار شد
قرارگاه امنیت غذایی استان اصفهان برگزار شد
میزان جوجه ریزی شهرستان ها مورد رصد قرار گرفت و مشکلات پیش روی پرورش دهندگان مرغ گوشی در شهرستان ها بررسی شد.

به گزارش الماس به نقل از جهادکشاورزی استان اصفهان؛ نشستی با ریاست ایراندوست معاون بهبود تولیدات دامی و همچنین معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی، معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی، مدیر امور طیور، مدیر خدمات بازرگانی، رضایی معاون سرپرستی بانک کشاورزی استان و نماینده شرکت پشتیبانی امور دام و رئیس اداره روابط عمومی و نیز حضور برخط مدیریت های جهادکشاورزی شهرستان ها ونماینده دامپزشکی در سالن شهید هزار دستان برگزارشد.

در این نشست میزان جوجه ریزی شهرستان ها مورد رصد قرار گرفت و مشکلات پیش روی پرورش دهندگان مرغ گوشی در شهرستان ها شامل تامین نهاده تغذیه طیور، جوجه یک روزه، نقدینگی سرمایه در گردش و اطمینان از خرید مرغ تولیدشده مورد توجه قرار گرفته و ازسوی مسئولین مربوطه پاسخ داده شد.

در این نشست شریفی میزان تهسیلات پرداختی به بخش دام ،طیور و آبزیان را ۱۴۶۰ میلیارد تومان اعلام کرد.

ایراندوست، معاون بهبود تولیدات دامی هدف از برگزاری منظم و برنامه ریزی شده قرارگاه امنیت غذائی استان را اینگونه اعلام کرد: پایداری تولید محصولات کشاورزی بویژه محصول پرمصرف گوشت سفید مرغ مورد نیاز استان و صادرات آن است و همچنین توجه به افزایش بهره وری در تولید و رفع موانع تولید و توجه به توسعه فعالیت ها بصورت زنجیره های تولید در سطح استان است.

انتهای پیام/ی