نقشه راه مراکز مثبت زندگی/ بهزیست محله به دنبال احیاء مراکز مثبت زندگی
نقشه راه مراکز مثبت زندگی/ بهزیست محله به دنبال احیاء مراکز مثبت زندگی
معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اشکالات مراکز مثبت زندگی گفت: برای احیای این مراکز طرح بهزیست محله را اجرایی می کنیم.

به گزارش الماس خبر به نقل از روابط عمومی بهزیستی استان اصفهان، سید جواد حسینی، معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی صبح امروز در جریان سفر به استان اصفهان از یکی از مراکز مثبت زندگی این سازمان بازدید کرد.

وی با بیان اینکه مراکز مثبت زندگی جهت گیری مناسبی دارند، گفت: هدف از راه اندازی مراکز مثبت زندگی ارائه خدمات در دسترس تر، توسط بخش غیردولتی به جامعه هدف بهزیستی است.

رئیس سازمان بهزیستی گفت: این جهت گیری را تحت عنوان خدمات تجمیعی، غیر دولتی و محله محور تلقی می کنیم که رویکرد توسعه اجتماعی را محقق می کند.

وی با اشاره به برخی اشکالات مراکز مثبت زندگی گفت: اصل وجود مراکز مثبت زندگی خوب است اما این طرح باید در ابتدا به صورت آزمایشی اجرا و سپس ارزیابی و نهایتا برای اجرای فراگیر عملیاتی می شد.

حسینی با تاکید بر اینکه هیچ طرحی در بهزیستی بدون گذراندن دوره آزمایشی انجام نخواهد شد، گفت: هیچ طرحی قرار نیست بدون پیوست دانش بنیادی اجرایی شود تمام طرح ها می بایست در شورای عالی مشورتی سازمان بهزیستی که متشکل از متخصص ترین افراد هستند بررسی و تایید شود.

وی ادامه داد: طرح ها در بسیاری از موارد باید پیوست مشارکتی غیر دولتی داشته باشد بدین صورت که طرح هایی مانند مثبت زندگی خدمات تشکل ها و موسسات را تحت الشعاع قرار نمی دهد و تضعیف نمی کند یکی از اشکالات مثبت زندگی ضربه زدن به خدمات تشکلات و موسسات مددکاری ما بود اشکال دیگر ارائه خدمات به صورت منفعلانه است که معتقدم خدمات باید فعالانه ارائه شود خدمات باید انعطاف داشته باشد.

رئیس سازمان بهزیستی با انتقاد از شبه دولتی شدن مراکز مثبت زندگی گفت: هدف اولیه این بود که با راه اندازی مراکز مثبت زندگی دولت کوچک شود اما اکنون شاهد هستیم که خودشان تبدیل به یک دولت بزرگتر در پهنا و پیکره مناطق شده اند که دولت نیز نمی تواند تعهداتش را انجام دهد.

وی با بیان اینکه تمام سامانه های بهزیستی مهندسی مجدد و اشکالات آن‌ها رفع می شود گفت: سامانه جامع نیز تا یک ماه دیگر باید بروزرسانی و آماده ارائه خدمات شود.

حسینی خاطرنشان کرد: مراکز مثبت زندگی مانند یک صنف مثل نظام پزشکی و نظام مهندسی در نظارت و در توانمندسازی نقش آفرین باشند.

وی با بیان اینکه همه موارد ذکر شده موجب می شود که یک جهت گیری خوب با ناکامی مواجه شود، گفت: به دنبال این هستیم تا با طرح بهزیست محله مراکز مثبت زندگی را احیا کنیم خدمات آنها کیفی تر شود و وسایل و سامانه های آن اصلاح شود.

حسینی تاکید کرد: اگر این ناترازی در طرح های خود را حل نکنیم ناکام خواهیم ماند.

انتهای پیام/ف