محسن گلابی در گفت وگو با خبرنگار الماس اظهار کرد: در شش ماه نخست سال جاری ۱۴ مورد حادثه سقوط در چاه را برای اشخاص در شهر اصفهان داشتیم که ۸ مورد آن داخل محدوده و شش مورد خارج از محدوده شهر اصفهان بوده است.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان با بیان اینکه این حوادث منجر به مصدومیت سه نفر و مرگ شش نفر شده است، عنوان کرد: به طور کلی حوادث چاه به دو دسته حوادث چاه فاضلاب که در این شش ماه چهار مورد و حوادث چاه های آب که ۱۰ مورد بود، تقسیم می شود.
گلابی بیان کرد: از شایع ترین حوادث چاه در شش ماه نخست سال جاری می توان به مواردی از جمله ریزش دیواره های چاه بر روی کارگر، سقوط شخص داخل چاه آب و چاه فاضلاب، گازگرفتگی چاه کن در چاه، محبوس شدن دو نفر مذکر در زیر آوار و در داخل چاه زیرزمین منزل مسکونی اشاره کرد.
وی با بیان اینکه تجهیزاتمان برای بیرون کشیدن افراد از داخل چاه مناسب است، ادامه داد: همچنین حادثه سقوط درب به ته چاه و برخورد آن با فرد چاه کن داخل چاه را داشتیم.
محسن گلابی اذعان کرد: چاه های فاضلابی نیز محل تجمع انواع گاز های سمی و فاضلابی است که برای انسان بسیار خطرناک است برخی از گازهای سمی چاه های فاضلابی شامل هیدروژن سولفوره، متان، گاز کربنیک و آمونیاک است که همه این گازها برای انسان مضر است و موجب خفگی می شود.
مدیرعامل آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان تصریح کرد: اولین و اصلی ترین گاز سمی درون چاه های فاضلابی گاز هیدروژن سولفوره است که درون چاه انباشته می شود و براثر بی احتیاطی کارگر و افرادی که چاه را تخلیه می کنند حوادث گازگرفتی رخ می دهد که با کمی دقت می توان از مرگ و میر فاضلابی جلوگیری کرد.
انتهای پیام/